Magazin

Sotia lui Pepe vrea sa devina vedeta: Ia lectii de dictie

Publicat: 09 mai 2013
1

Pepe (33 de ani) este hotarat sa se razbune pana la capat pe Oana Zavoranu, fosta lui partenera de viata, astfel ca si-a trimis sotia, pe Raluca (22 de ani), la lectii de dictie. Constincioasa de fel, ea a stat mai mult la cursuri, adica dublu, iar rezultatele sunt vizibile.

Raluca este un pic peltica, iar pentru cine viseaza la o cariera in televiziune acesta poate fi un mare impediment. Prin urmare, la sfaturile avizate ale celebrului ei sot, Pepe, bruneta s-a inscris la lectii de dictie, alegand-o pe una dintre cele mai bune profesoare in domeniu, nimeni alta decat Cornelia Alexoi Columeanu, potrivit libertatea.ro.

„A fost la doamna profesoara timp de cateva luni si facea cam doua ore si jumatate la fiecare curs, in timp ce alti elevi de-ai Corneliei lucrau doar o ora. Totusi pretul era la fel, Raluca platindu-i doamnei Alexoi Columeanu doar 50 de lei pe sedinta. Raluca i-a marturisit profesoarei ca pregateste un proiect in showbiz, nevrand insa sa dezvaluie mai multe amanunte”, a declarat un coleg de-al Ralucai.

Alt apropiat deal ei a dezvaluit insa motivul real pentru care sotia lui Pepe a ajuns la cursurile de dictie: „Raluca Pastrama are cateva probleme de dictie, dar cea mai grava, de care aproape a reusit sa scape, era faptul ca e cepeleaga (n.r. – peltica)”.

Comentarii
  • normal ca vrea s-a se razbune pe oana cand o vede asa frumoasa si cand se gandeste cati bani a perdut,acum trebue din greu s-a munciasca s-a o intretina pe sluta de femee si copilul

Adauga un comentariu