Mozaic muzical

Sotia lui Stefan Banica Jr, decolteu ametitor cu burtica la vedere! Cum a pozat Lavinia Pirva

Publicat: 19 mart. 2019
3

De cand a aflat ca va deveni mamica, Lavinia Parva a fost din ce in ce mai discreta cu aparitiile sale publice. Cu toate ca prefera sa fie cat mai rar vazuta in lumina reflectoarelor, sotia lui Stefan Banica Junior nu mai vrea sa se ascunda.

Lavinia Parva, poze fierbinti cu burtica de graviduta la vedere

Cantareata a publicat recent  pe pagina sa de Instagram o poza cu care i-a pus pe jar pe internauti. Fotografia o infatiseaza pe Lavinia intr-o ipostaza extrem de provocatoare. Sotia indragitului artist Stefan Banica Jr, a ales o tinuta cu  decolteu ametitor, scotand totodata in evidenta burtica de graviduta.

Reactiile utilizatorilor nu au intarziat sa apara. Lavinia Parva a primit numeroase comentarii din partea celor care-i urmaresc activitatea pe retele de socializare. Fanii o complimenteaza pentru frumusetea etalata de fiecare data si ii ureaza toate cele bune pe perioada sarcinii.

Cand va naste Lavinia Parva

Stefan Banica a dezvaluit cand va veni fericitul moment in care sotia Lavinia Parva ii va darui primul lor copil. Venirea pe lume a micutului este asteptata cu nerabdare de cei doi, evenimentul urmand sa aiba loc in luna iunie a acestui an.

„Am in copiii mei un ajutor de nadejde. Eu am un pic de experinta cu ei doi, in rest e ca la inceput. Va fi greu, dar am ajutor in copiii mei. Va fi gemeni ca zodie. Imi place sa vorbesc despre ce imi este drag, dar treaba asta cu intratul in detalii nu o fac pentru ca as fi secretos, ci doar este dreptul meu” , a declarat Stefan Banica Junior, pastrand insa o doza de mister.

Casatoria cu Lavinia Parva a avut loc acum doi ani, in cel mai mare secret. Cum fericitul eveniment s-a petrecut departe de ochii curiosilor, in Bulgaria, nu au existat foarte multe detalii in legatura cu nunta celor doi.
Adauga un comentariu