Actualitate

Sotia sefului de la Aeroportul Iasi a incetat din viata! Astazi va fi inmormantata

Publicat: 20 apr. 2015
1

@ Momente tragice pentru seful unei autoritati publice iesene @ Sotia sa a incetat din viata dupa o grea suferinta, pricinuita de o boala cumplita @ Madalina Bodea va fi inmormantata astazi la Cimitirul „Petru si Pavel” din cartierul Tatarasi, dupa ce ani de zile a dovedit ca este o adevarata eroina

Tragedie de neinchipuit in familia unui director iesean. Sotia lui Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi, s-a stins din viata duminica trecuta dupa o grea suferinta. Durerea familiei este greu de descris in cuvinte, iar in urma ei au ramas doar lacrimi si amintiri frumoase. Madalina Bodea, in varsta de 39 de ani, a trecut la cele vesnice dupa ce s-a luptat ani de zile cu o boala cumplita.

Absolventa a Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor (FEEA) din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Madalina Bodea suferea de o boala incurabila, care a fost descoperita de medici in urma cu mai multi ani. In ultimii ani, Madalina Bodea s-a tratat in strainatate pentru ameliorarea bolii, insa din nefericire niciun tratament nu a dat rezultate. Aceasta si-a spus sperante mari in medicina chineza. Rezultatele se pare ca n-au fost cele asteptate. Starea ei s-a inrautatit vizibil in ultimele luni, si din pacate medicii nu au mai putut face nimic, cu toate ca femeia a fost supusa la nenumarate tratamente atat in tara, cat si in strainatate. Madalina Bodea s-a luptat ani de zile cu o tumora pe creier, boala ce din nefericire a macinat-o. Conform apropiatilor familiei, inmormantarea ar urma sa aiba loc astazi, la Cimitirul „Petru si Pavel” din zona Tatarasi.

Madalina Bodea s-a nascut pe 26 septembrie 1975, iar din casatoria cu actualul director al aerogarii a rezultat un baietel. In ultimii ani sotia directorului de la Aeroportul Iasi a lucrat la firma Enviro Construct, dar si la Tehnopolis SA, societate gestionata atat de Consiliul Judetean, cat si de Primaria Iasi. Tanara parea ca a trecut cu bine peste greaua incercare la care a fost supusa in ultimii ani, insa din pacate boala a recidivat. Prietenii si apropiatii au considerat-o un om extraordinar, de o bunatate iesita din comun, un om care s-a inteles cu toata lumea si i-a ajutat pe toti cei care i-au cerut acest lucru. Pe toata perioada bolii, Marius Bodea a fost alaturi de sotia sa si a luptat alaturi de ea cu tot devotamentul si credinta ca in cele din urma va fi bine.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Comentarii
Adauga un comentariu