Magazin

Sotia si copiii lui Omar Hayssam, dati afara din casa de parintii sirianului

Publicat: 01 mai 2015
1

Sotia si copiii lui Omar Hayssam sunt pe cale sa fie dati afara din casa. Potrivit ziarului Libertatea, la scurt timp dupa ce teroristul a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare, parintii lui s-au mutat langa Capitala. Atunci, spun apropiatii, au cerut ca nora lor si cei sase nepoti sa paraseasca vila in care locuiau.

Dupa ce Omar Hayssam a fost dat in urmarire internationala, sotia lui, Adela a incercat sa divorteze. Femeia a cerut custodia celor sase copii si a decis sa plece cu ei in Siria. Ea a fost insa nevoita sa se intoarca in tara din cauza neintelegerilor pe care le avea cu familia sotului. Atat ea, cat si copiii au ramas sa locuiasca langa Capitala, in vila din Snagov.

La scurt timp, parintii lui Omar Hayssam au urmat-o pe femeie in tara. Acestia i-au cerut Adelei sa paraseasca locuinta.

„In momentul in care au venit parintii lui Hayssam, sotia a fost fortata sa se mute. Acum locuiesc aici doar cei doi batrani. Casa e prea mare pentru nevoile lor. Cel care are grija sa nu le lipseasca nimic este un om de afaceri, prieten de-al lui Hayssam.

Parintii nu ies din casa decat atunci cand trebuie dusi cu masina in Bucuresti, la biroul acestui afacerist. In rest, de exemplu, isi gatesc singuri, de frica sa nu fie otraviti”, a declarat unul dintre angajatii lui Hayssam.

Cu toate acestea, vila nu va mai ramane mult timp in posesia familiei. Datoriile acumulate la Fisc de catre Omar Hayssam au facut ca autoritatile sa ceara evaluarea bunurilor pentru recuperarea prejudiciului. Magistratii Judecatoriei sectorului 2 urmeaza sa decida ce se va alege de vila teroristului.

Adauga un comentariu