Cancan

Soţia-vulpiţă, dans lasciv pentru unul dintre amanţi. Imaginile care l-au făcut pe soţul încornorat să amuţească – VIDEO

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Detalii şocante ies la iveală, în dosarul „Soţia-Vulpiţă”. Cuplul Viorel – Veronica se zguduie din temelii! Şi nu din cauză că mai tânăra nevastă a picat ieri testul poligraf, pentru că soţul ei, chiar şi aşa, a iertat-o.

Ei bine, de această dată, Veronica e cea care aruncă bomba: tânăra vrea să bage divorţ! Unde mai pui că Viorel crede că vulpiţa ar fi însărcinată din nou! Şi mai grav e însă că bărbatul e convins că nu e el tatăl copilului.

Veronica şi Viorel au fost invitaţi, din nou, în platoul Acces Direct, aici unde au precizat că sunt pregătiţi să divorţeze. Deşi Viorel şi-a iertat nevasta, Veronica spune că vrea să se separe de soţul ei şi să plece acasă la familia sa, dar fără copil, pentru că în locuinţa părinţilor ei nu sunt condiţii pentru creşterea minorului.

”Eu îl iubesc, dar dacă mama lui a spus că nu mă mai primeşte. Nu vreau să iau copilul cu mine, că nu am condiţii. Vreau să-mi trăiesc viaţa la părinţii mei, fără alt bărbat. Copilul este al lui 100%”, a spus Veronica. ”Mi-a spus că vrea să bage divorţ. Era foarte hotărâtă. Cred că vrea să-şi trăiască viaţa. Nu o mai vreau nici eu de nevastă”, a spus la rândul lui Viorel.

Soţia-vulpiţă, dans lasciv pentru amant

Deşi, iniţial, a minţit, iar apoi a recunoscut că a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi, acum unul dintre amanţi i-a dat lovitura fatală Veronicăi. Edi a făcut public un filmuleţ cu tânăra de 22 de ani, în timp ce dansează lasciv, chiar în casa soţului. ”Eu nu ştiam de filmuleţul acesta. Eu eram la muncă, când ea dansa aşa”, a fost reacţia lui Viorel.

Adauga un comentariu