Stiri si curiozitati

Sotul Andreei Tonciu a facut o criza de nervi cand a auzit ca merge la o emisiune, nu a fost deloc de acord cu aparitia ei la televizor

Publicat: 17 mai 2019
3

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, mama Andreei Tonciu, Maria, a facut dezvaluiri din mariajul brunetei

Mama Andreei Tonciu a vorbit despre gelozia lui Daniel, sotul fiicei ei, dar si despre certurile dintre acestia. 

„Se mai cearta, se impaca, lumea e curioasa din exterior sa afle ce se intampla. 

Sincera sa fiu, ei au stat la mine cam un an jumate, si eu cum sunt asa, sa fie totul perfect, sa fie ca mine, ei nu aveau voie sa comenteze, nici el, nici ea. Si atunci erau discutii intre ei. 

Acum de cand s-au mutat singuri, sunt foarte linistiti, ii vad foarte bine, cred ca distanta si singuratatea lor, sunt foarte bine”, a spus mama Andreei Tonciu. 

„Va spun eu secretul, erau niste certuri fantastice cand se ducea Andreea la televizor… eram si eu cu gura, Andreea cu gura, ii ziceam: „Mai, baiatule, baga-ti mintile in cap, ca nu se duce nicaieri, decat la televizor, ce inseamna asta?”. Foarte gelos, vad ca si-a revenit”, a mai spus ea. 

Andreea Tonciu este casatorita cu Daniel Niculescu.  Cei doi au impreuna o fetita care se numeste Rebecca. Andreea Tonciu si Daniel Niculescu au fost cununati de cuplul Anamaria Prodan-Laurentiu Reghecampf. 
 

Adauga un comentariu