Magazin

Sotul ei lucra in strainatate si i-a trimis cate o fotografie provocatoare zi de zi! Cu ce imagine l-a dat gata dupa numai o saptamana – FOTO NSFW

Publicat: 22 iul. 2016

Casnicia la distanta poate fi un lucru dificil, mai ales atunci cand barbatul lucreaza la kilometri distanta, in marina. Acest lucru l-a simtit pe propria piele si un cuplu din SUA, care au incercat sa-si aline dorul, printr-o serie de fotografii care mai de care mai jucause. Initiativa a pornit din partea sotiei, care a vrut sa-i mai aline singuratatea sotului ei sa-i readuca zilnic zambetul pe buze barbatului pe care il iubeste si aflat la kilometri distanta de ea. Astfel, ea a decis ca in fiecare zi sa se pozeze in aceeasi tinuta, special pentru partenerul ei, insa, cumva, fiecare fotografie sa fie diferita.

Acest lucru l-a facut pe barbat sa devina si mai curios cu fiecare fotografie primita si sa se mire de inventivitatea sotiei lui. Daca la inceput, imaginile au fost ceva mai cuminti, dupa o perioada, sotia lui nu a ezitat sa se pozeze cu picioarele departate, cu lenjeria la vedere, apoi, in preajma Craciunului, invaluita in instalatia de brad. Ultima fotografie, cea care probabil l-a facut pe sarmanul sot sa o ia razna, a fost cea in care femeia a renuntat la sutien si a pozat asemenea unei dive din revistele pentru adulti.

Adauga un comentariu