Cancan ultimă oră

Soțul Oanei Radu, dezvăluiri despre viaţa de cuplu. Ce nu suportă la partenera sa de viaţă

Publicat: 04 dec. 2021
Oana Radu şi Cătălin Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani

Oana Radu şi Cătălin Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. În cadrul unui interviu recent, antrenorul de fitness a făcut dezvăluiri despre viaţa de familie. Cătălin a explicat care sunt lucrurile pe care nu le suportă la soția sa.

Cântăreața şi partenerul său şi-au unite destinele anul trecut. Cei doi au făcut cununia civilă la Craiova, alături de familie şi cei mai apropiaţi prieteni.

Recent, Cătălin Dobrescu a fost invitat în emisiunea moderată de soția lui, “Detectorul de minciuni”. Pe lângă subiectele abordate acesta a recunoscut ce lucruri nu îi plac la partenera sa de viaţă.

”Nu prea consumă alimente sănătoase”

Mai exact, antrenorului nu îi place la soţia sa faptul că bea multă cafea și nu consumă alimente sănătoase. De asemenea, soțul artistei a mai povestit că vedeta aruncă cu banii pe diverse lucruri. 

“Nu suport la Oana cafeaua, bea foarte multă cafea, în special cu lapte, anumite pofte culinare. Nu prea consumă alimente sănătoase. Cu banii iar e ceva nasol, pentru că de foarte multe ori cumpără lucruri pe care le-a cumpărat și rămân în plasă și de acolo pleacă undeva pe la părinții mei pe la țară sau pe la mama ei, la neamuri, la altcineva”, a declarat Cătălin Dobrescu.

Totodată, Cătălin a vorbit şi despre comentariile pe care le primeşte în mediul online legate de relaţia cu celebra artistă:

“Din ce am văzut eu prin comentarii sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani”.

Oana Radu, dezvăluiri din trecutul său

În trecut, Oana Radu a avut probleme serioase cu greutatea, dar soțul ei, Cătălin, a fost cel care a motivat-o și a ajutat-o să ajungă la o siluetă perfectă, cu care acum se mândrește. Totodată, artista a mai precizat că a intrat în relații greșite pentru că toți tinerii care o atrăgeau o refuzau pentru că avea kilograme în plus.

“Eram superfrustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice. Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întotdeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustrări, accepți”, a mai spus Oana Radu.

Adauga un comentariu