Actualitate

Soțul Roxanei Nemeș ar fi călcat strâmb cu «devoratoarea de fotbaliști». Cum a fost surprins Călin Hagima acasă la Ioana Popescu

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soțul Roxanei Nemeș ar fi călcat strâmb cu devoratoarea de fotbaliști. Cum a fost surprins Călin Hagima acasă la Ioana Popescu
Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, pare să fie prins într-un triunghi amoros

Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu au făcut primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze demne de doi iubiți, pe balcon. Atât Călin Hagima, cât și fosta jurnalistă neagă faptul că între ei ar fi vorba despre un „amantlâc”. Totuși, prin spusele ei, bruneta pare să confirme acel „pupic” surprins în balconul ei.

Călin Hagima și Ioana Popescu au oferit primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se în balconul apartamentului în care ea locuiește. Recent, cei doi au fost protagoniștii unor ipostaze ce au stârnit numeroase controverse. Toată lumea a început să-și ridice semne de întrebare, mai ales după ce paparazzii i-au văzut pupându-se, lucru ce pare a fi confirmat și de brunetă prin spusele ei.

Zilele trecute, Cancan.ro a postat o serie de informații și de imagini „bombă” cu afaceristul Călin Hagima, care este căsătorit de un an cu Roxana Nemeș, și Ioana Popescu, cunoscută drept „devoratoarea de fotbaliști”. Bărbatul a fost fotografiat chiar în cartierul Berceni din Capitală în care locuiește bruneta. Cei doi erau în ipostaze intime pe balcon și chiar s-au sărutat.

Soțul Roxanei Nemeș, surprins acasă la Ioana Popescu

Călin Hagima a ajuns în fața blocului Ioanei Popescu cu o mașină decapotabilă. Conform sursei citate, întâlnirea lor a durat jumătate de oră. După ce și-a parcat autoturismul, la ora 15:55, soțul Roxanei Nemeș a mers repede până la supermarket-ul din apropiere pentru a achiziționa câteva produse. Întors de la magazin, acesta a stat câteva secunde bune în fața interfonului, vorbind la telefon.

În tot acest timp, Roxana Nemeș se află la filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, show ce va fi difuzat la Antena 1, din 11 august. Revenind la firul poveștii celor doi protagoniști, la ora 16:01, Călin Hagima a intrat apoi în bloc și a ajuns, ulterior, în apartamentul Ioanei Popescu. După câteva minute bune, afaceristul și „devoratoarea de fotbaliști” au ieșit împreună pe balcon. Ce atrage cu siguranță atenția e faptul că milionarul nu avea tricou pe el. Aceeași sursă mai scrie că aceștia au golit câteva pahare, au fumat și au vorbit minute bune, iar, la final, au încheiat discuția cu un mic… sărut.

După ceva timp, Călin Hagima și Ioana Popescu au ieșit împreună din bloc. Afaceristul a plecat cu mașina decapotabilă, iar bruneta, îmbrăcată într-o fustiță scurtă și tricou, cu abdomenul la vedere, a intrat în supermarket-ul situat lângă blocul în care locuiește.

Ce au declarat cei doi „porumbei”

În urma apariției acestor imagini controversate, Ioana Popescu a fost contactată de Cancan.ro. Aceasta a susținut că soțul Roxanei Nemeș e un simplu văr, deși ipostazele cu cei doi nu prea trădează o relație între verișori…

„Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa… e un văr de-a meu. A venit la o vorbă”, a spus Ioana Popescu pentru sursa citată.

Atunci când a fost anunțată că există imagini cu momentul inițiatic al sărutului de pe balcon, Ioana Popescu a susținut:

„Aveți poză când ne sărutăm? Păi așa îmi pup eu toți verii. Ce mare lucru, terminați cu prostiile!”.

Și Călin Hagima a fost contactat de jurnaliști în legătură cu ipostazele intime alături de Ioana Popescu. Acesta neagă că a călcat strâmb și spune că între ei e vorba doar despre o legătură de familie și profesională. În plus, spune el, își va contacta avocatul pentru a trimite notificări.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima.

„Dacă înseamnă un pupic înșelat…”

Atunci când vine vorba despre amantlâc, Ioana Popescu e foarte categorică. Aceasta susține cu tărie nu a fost vorba despre înșelat.

„Noi suntem verișori, noi avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, e verișorul meu, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu”, a conchis „devoratoarea de fotbaliști”.

Adauga un comentariu