Titlurile zilei

Soțul unei polițiște a fost legat și expediat spre Moscova de judecătorii ieșeni, după ce a organizat ilegal jocuri de noroc! Acum, libertatea lui este jucată la ruleta rusească! (Exclusiv)

Publicat: 06 mai 2021
Un cazino și un bărbat încătușat cu mâinile la spate, condus de polițiști
Un individ a fost extrădat în Rusia de magistrații ieșeni, el fiind suspectat că a organizat jocuri de noroc ilegale în apropierea Moscovei

Un bărbat acuzat că a organizat jocuri de noroc ilegale în apropierea Moscovei a fost extrădat. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis cererea formulată de autoritățile ruse în ceea ce îl privește pe Mihail Ciubotărescu. Anchetatorii susțin că bărbatul lucra într-un cazino. De asemenea, la audieri, individul a afirmat că soția sa este fostă polițistă în Rusia

Soțul unei polițiste a fost făcut „pachet” de magistrații ieșeni! Bărbatul va fi extrădat în Rusia! Acesta este acuzat că ar fi organizat jocuri de noroc ilegale în apropierea Moscovei! Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis cererea formulată de autoritățile ruse în cazul lui Mihail Ciubotărescu.

„Instanța constată întrunite condițiile legale ale extrădării lui Mihail Ciubotărescu. Constată lipsa motivelor legale, obligatorii sau facultative de refuz al extrădării. Constată că persoana nu a consimțit să fie extrădată. Admite cererea de extrădare formulată de către autoritățile competente din Federația Rusă, respectiv de Parchetul General al Federației Ruse, având la bază hotărârea de alegere a măsurii de reprimare sub forma de plasare în arest dispusă față de persoana sus-menționată, de către judecătorul din cadrul Judecătoriei Raionale Podolsk, regiunea Moscova.

Dispune extrădarea și predarea persoanei urmărite, în vederea cercetării penale pentru comiterea infracțiunii de organizare și desfășurarea ilegală a jocurilor de noroc cu utilizarea echipamentelor de joc în afara zonei de jocuri, organizate de către un grup, asociată cu obținerea de venituri în cuantum deosebit de mare. Menține starea de arest provizoriu a persoanei extrădabile”, au menționat magistrații ieșeni.

Mihail Ciubotărescu, reținut la Iași pentru organizarea de jocuri de noroc ilegale în Moscova

În urmă cu câteva săptămâni, Mihail Ciubotărescu a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni. Aceștia afirmă că bărbatul de 32 de ani a fost reținut la graniță.

„Pe 22 martie 2021, în jurul orei 19:10, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albița, din județul Vaslui, a ajuns un cetățean moldovean. După verificările efectuate de lucrătorii de la PTF Albița în baza de date, s-a constatat că el este dat în urmărire internațională prin Interpol. A fost efectuată o solicitare de extrădare de către autoritățile judiciare din Rusia. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare”, a subliniat procurorul Iulian Ispir, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

A spus că este căsătorit cu o polițistă, care a fost demisă în urma scandalului

Mihail Ciubotărescu este suspectat că, începând cu anul 2013, ar fi organizat în zona Moscovei un cazino și jocuri ilegale de noroc. Bărbatul cu cetățenie moldoveană lucra în cadrul unui cazino legal, dar, din câte se pare, în paralel, acesta ar fi organizat pe cont propriu tot felul de jocuri de noroc, fără a avea vreo licență în acest sens. Surse judiciare au afirmat că individul ar fi recunoscut că, în perioada vizată, s-ar fi aflat în zona Moscovei și că știe despre cercetarea efectuată de autoritățile judiciare ruse.

Totuși, bărbatul ar fi susținut că vrea să fie cercetat pe teritoriul Republicii Moldova. Aceleași surse mai susțin că, de fapt, bărbatul este căsătorit cu o femeie de origine rusă, care lucra ca polițistă. Însă, din câte se pare, după izbucnirea scandalului, soția lui Mihail Ciubotărescu ar fi fost demisă. Întreg scandalul a ieșit la iveală în urma unei anchete de amploare desfășurată de către oamenii legii din Capitala Rusiei.

Comentarii
Adauga un comentariu