Paste

Spaghete taranesti

Publicat: 19 apr. 2011

Ingrediente:

– 1 pachet spaghete
– 1 ceapa mare
– 2 catei de usturoi
patrunjel tocat
sare
piper
cimbru
oregano
– 200 g pasta de rosii
– 500 g carne tocata din piept de pui
ketchup dulce sau picant.

Mod de preparare:

1. Fierbi pastele dupa indicatiile de pe pachet, le clatesti cu apa rece si le pui intr-un castron.
2. Tai ceapa si usturoiul marunt si le calesti in oala cu ulei, pui sare si piper si adaugi carnea tocata, mirodeniile si patrunjelul tocat.
3. Calesti un pic si subtiezi pasta de rosii cu 1 cana de apa calda, apoi adaugi amestecul peste carne.
4. Lasi sa fiarba la foc mic si potrivesti gustul de sare si de piper.
5. Cand carnea a fiert si a scazut putin sosul in care a fiert, este gata.
6. Servesti pe farfurie spaghetele cu sosul de carne deasupra si le stropesti cu ketchup dulce sau picant.
7. Presari si niste patrunjel.



loading...

Adauga un comentariu