News Flash:

Spanac italienesc

19 Decembrie 2000
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
800 g spanac curatat si spalat in mai multe ape reci, 200 g unt, o lingura faina, 2 oua, 250 g parmezan ras, sare. Spanacul curatat se inabusa cu 1/2 cantitate de unt impreuna cu putina apa si sare. Cand este moale, se taie in bucati foarte mici. Se adauga galbenusurile frecate bine cu faina, 1/2 din cantitatea de parmezan, albusurile batute spuma tare si restul de unt. Acest amestec se toarna intr-o forma unsa bine cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor 30 de minute. Se serveste in vasul in care a fost preparat. Deasupra se presara parmezanul ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022520 (s)