Sport

Spania, fara vedetele Nadal si Ferrer in meciul de Cupa Davis cu Canada

Publicat: 30 dec. 2012
1

Echipa masculina de tenis a Spaniei nu va putea conta pe cei mai buni jucatori ai sai, Rafael Nadal si David Ferrer, la întâlnirea cu Canada, din primul tur al Cupei Davis 2013, programata între 1 si 3 februarie la Vancouver.

Daca forfaitul lui Nadal era deja cunoscut, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta fostul lider al clasamentului ATP, ce l-au fortat sa-si amâne revenirea în competitie, absenta lui Ferrer se datoreaza programului încarcat al acestuia la începutul anului viitor.
„Este pur si simplu o problema de calendar. David va juca la Doha si Auckland, dupa care va disputa Openul Australiei. El nu poate calatori apoi pâna în Canada. Va fi indisponibil doar pentru aceasta confruntare din primul tur. Nu trebuie sa uitati ca David a avut doar cinci zile de vacanta în acest acest an. Este epuizat si trebuie sa înceapa sa aiba grija de el”, a declarat impresarul lui Ferrer, Albert Molina, citat de cotidianul sportiv spaniol Marca.
David Ferrer ocupa locul 5 în ierarhia mondiala, imediat dupa Rafael Nadal, care nu a mai jucat din iunie 2012, iar în cursul acestei saptamâni si-a amânat iarasi revenirea în circuitul profesionist, fiind asteptat sa joace din nou abia la sfârsitul lunii februarie.

Adauga un comentariu