Eveniment-Social

Spargator de locuinte, trimis dupa gratii

Publicat: 07 ian. 2008
1

• Politistii sustin ca Alexandru Iulian Chiperiu a sustras din locuinta unui iesean un laptop si alte bunuri in valoare totala de 3.300 lei, dar mai este cercetat si pentru alte fapte similare

Un infractor specializat in furturi din locuinte si camere de camin a fost prins la sfarsitul saptamanii trecute de oamenii legii din Iasi. Alexandru Iulian Chiperiu, in varsta de 28 ani, a fost depistat de politistii de la Sectia IV din municipiul Iasi. Acestia au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, ca barbatul este autorul unui furt din locuinta comis chiar in Ajunul Craciunului. Politistii sustin ca Alexandru Iulian Chiperiu a sustras din locuinta unui iesean un laptop si alte bunuri in valoare totala de 3.300 lei.

Cercetarile oamenilor legii au evoluat, iar acestia au constatat ca barbatul nu se afla la prima fapta de acest gen, la inceputul lunii decembrie a anului trecut tot Chiperiu fiind cel care ar fi sustras diferite obiecte de valoare si dintr-o camera de camin, in valoare totala de aproximativ 1.000 lei. Alexandru Iulian Chiperiu mai este cercetat si pentru ca ar fi furat dintr-o locuinta din comuna Holboca, aflata in imediata vecinatate a municipiului Iasi, scule mecanice in valoare de 3000 lei. Pana in prezent, politistii au reusit sa recupereze doar aproximativ 50 la suta din prejudiciul creat de infractor celor trei persoane. Pentru faptele comise, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi l-au retinut pe Chiperiu, iar in urma cu doua zile pe numele acestuia a fost emis si un mandat de arestare pentru o perioada de 29 zile.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, un alt infractor periculos a fost arestat de catre magistratii de la Judecatoria Harlau. Barbatul in varsta de 25 ani a ajuns in spatele gratiilor pentru o talharie comisa chiar in ultima zi a anului precedent. Mai precis, acesta a lasat-o pe o femeie fara telefonul mobil si fara peste 600 lei, dupa ce a lovit-o si a amenintat-o. Drept urmare, barbatul din Harlau va fi anchetat de procurori pentru comiterea infractiunii de talharie.

Adauga un comentariu