Eveniment-Social

Specialiști din Iași, recrutați de Centrala Nucleară de la Cernavodă

Publicat: 12 sept. 2022
Specialiști din Iași recrutați de Centrala Nucleară de la Cernavodă
Universitatea ”Cuza” din Iași anunță că Societatea Națională Nuclearelectrica, compania națională producătoare de energie electrică, termică și de combustibil nuclear, a lansat ”Programul de Intership CNE Cernavodă 2022”, ca parte a brandului de angajator ‘Nucleu de Excelență’ și a strategiei de formare a unei noi generații de ingineri

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță că Centrala Nucleară de la Cernavodă recrutează specialiști din capitala Moldovei.

Așadar, Societatea Națională Nuclearelectrica, compania națională producătoare de energie electrică, termică și de combustibil nuclear, a lansat Programul de Internship CNE Cernavodă 2022, ca parte a brandului de angajator „Nucleu de Excelență” și a strategiei de formare a unei noi generații de ingineri

Societatea Națională Nuclearelectrica, compania națională producătoare de energie electrică, termică și de combustibil nuclear, a lansat Programul de Internship CNE Cernavodă 2022, ca parte a brandului de angajator „Nucleu de Excelență” și a strategiei de formare a unei noi generații de ingineri.

Programul oferă un număr de 27 de locuri pentru absolvenții de studii superioare de licență și master sau masteranzi în curs pe următoarele domenii/specializări: Inginerie electrică, Inginerie energetică, Ingineria sistemelor, Calculatoare și tehnologia informației, Inginerie electronică, Telecomunicații și tehnologii informaționale, Fizică/Fizică tehnologică/Inginerie fizică, Inginerie mecanică, Economie, Chimie/Inginerie chimică.

Specialiști din Iași, recrutați de Centrala Nucleară de la Cernavodă

Programul de Internship CNE Cernavodă are ca scop dezvoltarea oportunităților de carieră, identificarea, recrutarea și formarea unei noi generații de specialiști în industria nucleară, ca parte a strategiei investiționale până la nivelul anului 2031. Data-limită de depunere a dosarelor de candidatură este 12.09.2022, ora 16:00. Probele constă în evaluarea dosarelor candidaților – probă eliminatorie care presupune analiza informațiilor cuprinse în CV și interviul profesional – probă la care vor participa doar cei declarați admiși pentru acesta.

Programul de Internship CNE Cernavodă 2022 începe la data de 17.10.2022

Programul de Internship CNE Cernavodă 2022 începe la data de 17.10.2022 și  are o durată de 4 luni, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână sau 20 ore/săptămână pentru masteranzii în curs. Indemnizația lunară brută este de 3.925 de lei pentru un program de 40 ore/săptămână și de 1.913 lei pentru un program de 20 ore/săptămână. „Pentru înscrierea în Programul de Internship CNE Cernavodă 2022 vă rugăm să apelați numărul de telefon 0241802161 sau să solicitați informații pe adresa de e-mail [email protected]”.

Astfel, specialiști din Iași, recrutați de Centrala Nucleară de la Cernavodă.
Adauga un comentariu