Magazin

Specialistii trag semnale de alarma! Sticlele de plastic ne pot imbolnavi de cancer!

Publicat: 23 oct. 2016
Specialistii trag un semnal de alarma care ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa fim mult mai atenti la propriile gesturi. Sticlele de plastic pot fi foarte periculoase si ne pot imbolnavi de cancer.

Citeste si: DESCOPERIRE. Remediul neasteptat pentru cancer. Il avem in bucatarie si nu stiam

In aceste recipiente se gasesc numeroase substante chimice care afecteaza sistemul endocrin si care pot duce la aparitia cancerului. In urma studiilor specialistilor s-a ajuns la concluzia ca aceste substante chimice care fac parte din componenta sticlelor de plastic pot cauza probleme neurologice si comportamentale, diabet, cancer, autism si chiar ADHD. Substantele chimice din PET-uri interfereaza cu sistemul hormonal al organismului, afectandu-l si lasandu-l predispus la imbolnavire.


loading...

Comentarii
  • Probabil ca asa este dar, din pacate, suntem asediati permanent de factori externi cancerigeni. Pe locul I ar fi aerul atmosferic al oraselor mari suprapo***te de automobile de toate categoriile. Pe multe dintre lo***ile urmatoare se afla factori cu care venim in contact mult mai frecvent decat cu recipientele cu apa…

Adauga un comentariu