Magazin

Specialistii vorbesc despre un posibil cutremur mare in Romania! Marmureanu: “Va fi peste cel din ‘77″, parapsihologul Ion Istrate”

Publicat: 30 dec. 2016
1

Activitatea seismica din tara noastra a fost intensa in ultima perioada, insa toate cutremurele au avut, pana acum, intensitate mica. Conform Institutului de Fizica a Pamantului, de la 1 august pe teritoriul tarii noastre au fost nu mai putin de 30 de seisme.
Seismologul Gheorghe Marmureanu, directorul INFP ne da insa o veste proasta. Conform previziunilor sale , urmatorul cutremur mare care se va produce in Romania va fi mai puternic decat cel din 1977. “Va fi ca cel din 1802, cel mai mare, va fi de 7,9, deci cu efecte puternice. Aceasta inseamna si Moldova toata si Focsani si poate sa fie si MunteniaDobrogea, o parte”, spune Marmureanu despre cutremurul devastator care se va abate asupra Romaniei.
In 1802, pe 26 octombrie, s-a produs un seism cu magnitudinea de 7,9 grade. In cronicile si insemnarile Bisericii Ortodoxe se arata ca atunci „au cazut turnuri de la sfintele biserici, iar alte biserici au cazut de tot” si ca, tot atunci, „s-a rupt turnul cel inalt, Coltea”, care era podoaba orasului, „iar din casele boieresti si din cele de obste putine au scapat zdravene”.
Si parapsihologul Ioan Istrate vine cu o previziune sumbra. Cunoscut pentru previziunile sale, in special pentru anuntarea cutremurelor din lumea intreaga, el vorbeste in premiera despre un seism catastrofal care ar putea lovi tara noastra. El sustine ca seismul va avea magnitudinea de 8,3 pe Richter. „Si in Bucuresti va fi ca in Nepal. Dupa mesajele mele de la ora actuala, cutremurul va avea loc pana in alegerile parlamentare”, a prezis Istrate, conform Alternative News.


Comentarii
  • 1. Da’ cu Dumnezeu, cine a vorbit?
    2. Care alegeri parlamentare? Alea de peste 4 ani, sau poate alea anticipate? In cazul asta, hai sa batem in cuie actualul Parlament, sa-i tinem pe astia de acum acolo inca vreo 2-300 de ani, sa-i mumificam si sa ne vedem linistiti de viata noastra in continuare.
    Vedeti ca tot au fost previziuni de cutremure catastrofale in ultimii 4-5 ani , mai ales pe la romanica tv…

Adauga un comentariu