Sport

Specialistul Cristian Tudor Popescu anunta apocalipsa

Publicat: 10 aug. 2016

Specialistul Cristian Tudor Popescu anunta apocalipsa pentru sportivii romani de la Olimpiada de la Rio de Janeiro. Nici in cea de-a cincea zi la Jocurile Olimpice la Rio sportivii romani nu au obtinut o medalie. Potrivit clasamentului publicat de CNN, Romania se afla pe ultimul loc.

„Matematic vorbind, curba medaliilor olimpice ale Romaniei este cat se poate de clara: de la 20 de medalii de aur, 50 in total inainte de 1989, pana la olimpiada de la Londra cu doar 2 medalii de aur si mult mai putin la total, iar la Rio nicio medalie deocamdata, iar perspectivele sa luam sunt foarte reduse.

La sfarsitul anilor 60 am jucat tenis in Palatul Cotroceni, acolo era Palatul Pionierilor, se petreceau lucruri frumoase, activitati sportive, apoi palatul a fost dat oamenilor politici. Daca va duceti in baza BNR acolo e arena principala de tenis, care a vazut atatea momente de glorie ale sportului, o sa vedeti un peisaj de film cu fantome, e parasita, intr-un stadiu de degradare greu suportabil. In baza se gaseste un stadion de fotbal parasit complet.

Asta arata relatia autoritatilor statului cu sportul in Romania. Florin Mergea si Horia Tecau, care au o sansa in seara aceasta sa aduca Romaniei o medalie, nu sunt produsul sistemului sportiv romanesc. Sunt produsul lor insilor. Sunt persoane private acesti doi baieti care au ramas sa tina sus steagul Romaniei”, a declarat Cristian Tudor Popescu.loading...

Adauga un comentariu