Gadgeturi

Speck lanseaza carcase dedicate noului iPad

Publicat: 09 mart. 2012

Speck Products a anuntat o serie noua de huse dedicate celei mai noi generatii de iPad. Noile accesorii ofera o varietate de culori si mai multe compartimente pentru stocarea banilor, carduri bancare sau alte documente importante.

Modelul PixelSkin HD Wrap protejeaza noul iPad si poate fi si un stativ perfect pentru tableta, datorita modului in care poate fi indoit. MagFolio beneficiaza de un sistem de inchidere cu magnet si o textura placuta la atingere.

Pentru cei care doresc lux, eleganta si o serie de compartimente, Speck a lansat modelul WanderFolio, ce dispunde de 6 spatii in care iti poti stoca documentele importante.

Bryan Hynecek, Director of Product Design in cadrul Speck, a declarat: „Am realizat o serie de imbunatatiri noii game de accesorii pentru iPad, printre care o modalitate de inchidere mai sigura si o functionalitate mai mare.”

Noul iPad a fost lansat pe data de 7 martie si dispune de un ecran Retina, un procesor A5X, o camera de 5 megapixeli, inregistrare video Full HD 1080p si alte caracteristici de top.loading...

Adauga un comentariu