Local

Spectacol cu foc de artificii lângă Palatul Culturii, în noaptea de Revelion. Echipa BZI vă urează un An Nou Fericit! La mulți ani, 2022! – LIVE VIDEO, GALERIE FOTO

Publicat: 31 dec. 2021

Lista artiștilor care vor cânta de Revelion 2022 la Iași a fost bătută în cuie de municipalitate. Pe scena de lângă Palatul Culturii vor urca artiști consacrați din România, conform anunțului făcut de autoritatea locală. Ieșenii care se vor afla în Piața Palatului Culturii în noaptea dintre ani vor avea parte și de un foc de artificii

Autoritatea locală a bătut în cuie lista artiștilor care vor urca pe scena amplasată în Piața Palatului Culturii în noaptea de Revelion 2022. Programul artiștilor care îi vor încânta pe ieșeni în noaptea dintre ani încă nu a fost făcut oficial de către municipalitate. Totuși, Primăria Iași a decis numele care vor urca pe scena aplasată în zona centrală a municipiului.

În acest sens, în urmă cu câteva zile, Primăria Iași a aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea, în cadrul Sărbătorilor de iarnă, a concertului de Revelion 2022 și a unui foc de artificii, în zona centrală a orașului. Proiectul a fost adoptat cu majoritate de voturi în Consiliul Local al municipiului Iași.

UPDATE: Cotidianul Bună Ziua Iași vă urează un An Nou Fericit! La mulți ani, 2022!

Programul evenimentelor şi artiştii care vor urca pe scenă

31.12, ora 12: termenul limită de montare şi testare a scenotehnicii
31.12, ora 17-20: probe de sunet
31.12. ora 20-21: prestaţie tineri interpreţi ieşeni
31.12, ora 21-01: concert. La momentul trecerii dintre ani se va desfăşura un spectacol de focuri de artificii de circa 10 minute.
03.01.2022, ora 7.00: termenul limită de demontare a scenotehnicii.

Astfel, conform programului, pe scena de la Palat vor cânta Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Direcția 5, Nicoleta Nucă, dar și Alexandra Ungureanu.

Pe scenă pentru concertul de Revelion 2022 va mai fi prezent și Admiral C4C, un artist internațional stabilit de câțiva ani în România. Admiral C4C, pe numele său Christian Ihumezie, s-a stabilit în zona Clujului. Cipriotul cu origini nigeriene are colaborări și cu artiști internaționali, iar municipalitatea l-a contactat pentru a cânta și la Iași în noaptea dintre ani.

Programul spectacolului de Revelion

20.00: Gil
20.10: Daria Bahrin
20.20: Yanis Pavel
20.35: Maya Susanu
20.50: Stefani Postelnicu
21.00: Nicoleta Nucă
21.30: Alexandra Ungureanu
22.00: Admiral C4C
22.25: Diana Bucșa, Ovidiu Lipan „Țăndărică” și Admiral C4C
22.30: Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan „Țăndărică” Project
23.15: Direcția 5
00.00: Artificii
00.10: Diana BucșăComentarii
  • intrebarea este:
    cate sute de mii de cazuri de covid o sa avem dupa acest foc de artificii?
    de ce e legal asa ceva?
    de ce nu s-a pus carantina acum de sarbatori dar o sa fie pusa in ianuarie?

  • An de an văd aceleași articole, vai ce frumos artificii, petarde, nimeni nu vorbește de poluare. Las că o să vină ziua să vă pune taxe pe centrală, să nu mai poți face focul în sobă atunci să vă văd..

  • Vesnicul contrast. La unii lumea civilizata asculta concertul de Anul nou de la Viena iar la altii barbarii fac coada la farmacii pentru a scoate porcul din ei.

  • C…..ș in artificiile si petardele voastre,anul ăsta au fost ca niciodată de cand au fost interzise cică! In Dacia țiganii vindeau la liber,a fost dezastru ! Rusineee!….politie locala,politie națională 0(zero) !

Adauga un comentariu