Local

Spectacol dedicat Unirii Principatelor Romane si Targ Vintage, la Palas – FOTO

Publicat: 22 ian. 2014
1

@ Evenimente deosebite le sunt oferite iesenilor, la Palas @ Spectacol dedicat Micii Uniri, un târg vintage inedit, recital de pian, teatru de papusi, expozitie de arta contemporana si promotii de pâna la 70% sunt propunerile de pe agenda din urmatoarele zile

Amatorii de distractie si shopping se pot bucura de prezenta în Palas Mall a îndragitei formatii Zdob si Zdub. Fanii nonconformistilor artisti sunt invitati joi, 23 ianuarie 2014, în Atrium, de la ora 18.30, pentru a-i întâlni pe membrii trupei de rock alternativ din Republica Moldova. Cei de la Zdob si Zdub vor fi prezenti la filmarile emisiunii „Deschis la distractie” si vor încânta publicul cu ritmurile lor antrenante.

De joi pâna duminica, în perioada 23 – 26 ianuarie, la Palas Mall se desfasoara prima editie a Târgului Fayette The Vintage. În zona Hervis, clientii nostalgici vor descoperi articole cu adevarat speciale, care readuc la viata amintirile placute din trecut. Artisti handmade, designeri, specialisti în make-up si hairstyle îsi vor demonstra maiestria, inspirati de trendurile care au facut furori pe întreg mapamondul. La târg vor putea fi admirate articole unice, reprezentând stiluri precum: Victorian, Shabby Chic, Eduardian, Vintage 1920 – 1960, Retro 1970, Tresure Hunt, Vintage 1980, Noblesse sau Artistocratic. Doritorii vor putea experimenta coafurile artistului Edy Valentino si make-up-ul realizat de Laura Atanasoaie si oferit de Sephora, adaptate temei. Într-un decor desprins din filmele de epoca, vor fi prezentate si doua expozitii de colectii vintage: „La belle epoque Collection by Claudiu Ungureanu” si „Once upon a time by Mihaela Iacob”.

Spectacole de Ziua Unirii Principatelor Române

Vineri, 24 ianuarie, la Palas, Ziua Unirii Principatelor Romane se sarbatoreste printr-un spectacol folcloric deosebit. De la ora 17.00, Atriumul va fi invadat de voie buna, pe ritmurile orchestrei de muzica populara a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi. Talentatii interpreti vor oferi publicului cele mai frumoase cântece traditionale românesti, iar Ansamblul Doina Carpatilor va  prezenta o incursiune în dansul popular din diferite zone ale tarii.

De vineri pâna duminica, în intervalul orar 16.00 – 18.00, clientii Palas vor fi însotiti la cumparaturi de refrene interpretate la pianul din Atrium.
Duminica, prichindeii care vin la Palas au doua motive de bucurie. În zona Intersport, de la ora 11.00, Teatrul de Papusi „Aschiuta” va prezenta piesa „Povestea din Padure”, iar de la ora 18.00, marionetele vor spune   „Aventurile bobocelului Ga Ga Ga”.

Pâna pe 2 februarie, amatorii de arta neconventionala vor putea admira expozitia BarriqueArt, organizata de Fundatia Herczeg din Timisoara. Aproximativ 40 de baricuri, butoaie din lemn de stejar, folosite pentru a înnobila vinul, au fost transformate în adevarate opere artistice de catre zeci de sculptori, pictori si arhitecti.

Adauga un comentariu