Mozaic muzical

Spectacol – poveste cu 2 Vibes Symphony, Orchestra de Camera Radio si Corul Academic Radio. Invitata speciala Laura Bretan

Publicat: 06 nov. 2017
3

Orchestra de Camera Radio si Corul Academic Radio vor concerta cu casa inchisa, in premiera alaturi de duo-ul 2 Vibes Symphony, la Sala Radio, miercuri, 8 noiembrie, de la ora 19.00. La pupitrul dirijoral se va afla dirijorul Constantin Adrian Grigore, iar Corul Academic Radio va fi condus de Ciprian Tutu.

In total, 100 de muzicieni vor urca pe scena, intr-un spectacol-poveste care, pe langa partea muzicala, a pregatit si un show de lumini si de video mapping pe orga din Sala Radio, elemente vizuale rar intalnite in spectacolele simfonice din Romania. Programul serii va cuprinde un mix de muzica clasica, piese pop si muzica contemporana, adaptate pentru voce solo, orchestra si ansamblu coral.s

Concertul va avea o invitata speciala din Statele Unite: Laura Bretan, tanara de origine romana care a uimit juriul de la America’s Got Talent si a castigat concursul Romanii au talent. Laura Bretan vine la Bucuresti dupa un recital foarte apreciat la Vancouver, in Canada, in cadrul unei gale la care au participat vedete ca Oprah Winfrey, Goldie Hawn, David Foster, Steven Tyler (Aerosmith), Carly Rae Jepsen, Jay Leno, Robin Thicke, The Tenors sau Matteo Bocelli. Dupa spectacolul din 8 noiembrie, Laura Bretan va pleca la Vatican, unde va participa la o ceremonie organizata de Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

Vezi si Decizia emotionanta pe care vrea sa o ia Lorelai Mosnegutu la 18 ani! “Vreau sa fiu infiata”

2 Vibes Symphony este un proiect unic in Romania: duo-ul este compus din Ciprian Rogojan (licentiat al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, fondator al formatiei Sistem, locul 3 la concursul Eurovision in anul 2005) si Alexandru Anastasiu, doctor in muzica, percutionist in cadrul Orchestrei Nationale Radio, castigator al bursei Yamaha si organizator al primului Festival international de vibrafon, numele sau regasindu-se pe celebrele baghete Mike Balter.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe Internet, pe http://www.radioromaniacultural.ro/ si http://www.romania-muzical.ro/.

Biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se vor achizitiona on-line prin reteaua http://www.bilete.ro/. Acestea se pot achizitiona si la casa de bilete a Salii Radio si sunt disponibile, de asemenea, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos si Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Adauga un comentariu