Eveniment-Social

Spectacolele Ateneului Național din Iași revin în interior, la Sala Mare „Radu Beligan”

Publicat: 03 oct. 2020
Spectacol de teatru în Sala Mare
Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole în săptămâna 5-11 octombrie 2020 în Sala Mare "Radu Beligan"

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole în săptămâna 5-11 octombrie 2020! Instituția ieșeană a pregătit spectatorilor un program cultural-artistic variat și pentru toate vârstele. Astfel, după restricțiile impuse de pandemia de COVID-19, reprezentațiile revin în interior și sunt programate în Sala Mare „Radu Beligan”

Odată cu venirea lunii octombrie 2020, Ateneul Național din Iași invită publicul iubitor de teatru în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Instituția ieșeană a pregătit spectatorilor un program cultural-artistic variat și pentru toate vârstele. Astfel, cei mici vor deprinde lecția curajului de la eroi populari ca „Făt-Frumos” sau se vor juca și se vor distra cu „Minnie Mouse”. Serile aparțin comediei. Ateneul Național din Iași propune publicului să cunoască și povestea celor trei negustori din „Take, Ianke și Cadîr”, să urmărească prin ce întâmplări trec stewardesele din „Atenție, aterizăm!” sau să râdă pe săturate în „Astă seară… în familie” sau la „Pijamale”.

Toate evenimentele se vor desfășura respectând măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus

Toate evenimentele se vor desfășura conform Ordinului nr. 3.142/1.495/2020 emis de Ministerul Culturii și Ministerul Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Evenimentele vor fi organizate cu respectarea măsurilor și a regulilor de distanțare socială impuse. Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de pe www.ateneuiasi.ro sau de la Casa de Bilete a Ateneului. Prețul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii (10 lei pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri) și 20 de lei la cele pentru adulți (15 lei pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri).

Care este programul complet al spectacolelor programate la Ateneul Național din Iași

Așadar, programul cultural-artistic este variat și pentru toate vârstele la Ateneul Național din Iași! Marți, 6 octombrie 2020, ora 19:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” va găzdui piesa „Take, Ianke și Cadîr”, regia Ion Sapdaru. Joi, 8 octombrie 2020, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” este programată comedia „Atenție, aterizăm!”, regia Daniel Onoae, în timp ce sâmbătă, 10 octombrie 2020, la ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” se va juca „Făt-Frumos din lacrimă”, regia Erica Moldovan. Sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 19:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” va găzdui piesa „Astă seară… în familie”, regia Erica Moldovan, iar duminică, 11 octombrie 2020, la ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” este programată piesa „Din lumea lui Minnie Mouse”, Compania Andirino. Duminică, 11 octombrie 2020, ora 19:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” va găzdui piesa „Pijamale”, regia Andrei Ciobanu.

Adauga un comentariu