Scena artistica din Romania

Spectacolul de teatru crestin „Urma pasilor Tai…” revine pe scena ARCUB

Publicat: 09 mart. 2016

Pe 15 martie de la ora 20:00, spectacolul de teatru crestinUrma pasilor Tai…” revine pe scena bucuresteana si se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90) anunta Arcub intr-un comunicat remis Hotnews.ro.

Inspirat de textul Olgai Greceanu, spectacolul „Urma pasilor Tai…” il aduce in prim-plan pe omul framantat si zbuciumat, aflat in cautarea adevarului. Personajele din spectacol  viziteaza  cateva dintre cele mai cunoscute tinuturi biblice, dobandind treptat convingerea ca Dumnezeu exista. Participand la aceasta calatorie  prin  spatii  sacre, spectatorii au ei insisi parte de o experienta revelatoare, in urma careia ajung la un adevar de netagaduit: Hristos, Mantuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legenda, El este intruparea lui Dumnezeu despre care copacii, gradinile, apele si cele mai umile locuri depun o incontestabila si graitoare marturie. 

Vezi si Premiera Opera Comica pentru Copii- Don Quijote

Protagonistii calca pe urmele Mantuitorului crestinilor si descopera maretia lui Dumnezeu nu in grandoarea constructiilor piramidale, ci in simplitatea peisajului desertic.

In spectacolul „Urma pasilor Tai…”, actorii isi evidentieaza talentul interpretativ, dar mai cu seama isi expun trairile autentice. Vitalie Bantas, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu si Eliza Bercu-Bodeanu, se infatiseaza rand pe rand, fiecare popas al lor atingand cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre. 

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete din incinta Hanului Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90) la pretul de 25 lei si online de pe http://arcub.ro/bilete-online/  si din reteaua de bilete EVENTIM cu 27.5 lei.

URMA PASILOR TAI… dupa Olga Greceanu in regia Elizei Bercu-Bodeanu si coregrafia semnata de Arcadie Rusu are urmatoarea distributie: Vitalie Bantas, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu.loading...

Adauga un comentariu