Eveniment-Social

SPECTACULOS! Doi elevi ai Colegiului Tehnic „I.C. Stefanescu” din Iasi, printre cei mai buni din tara – FOTO

Publicat: 13 nov. 2017

Parteneriatul inceput, in 2016, de Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" cu "Soft and Grace", prima Scoala de Gatit pentru copii si adulti, din Iasi, s-a soldat, anul acesta, cu calificarea a doi elevi in finala emisiunii "Arena bucatarilor junior", ce va fi difuzata de un post de televizune comercial din Romania. Este vorba despre Christos Ispir – clasa a XII-a si de Daniela Mirela Butnaru – clasa a XI-a.

Citeste si : EXCLUSIV! Acesti COPII din Iasi au reusit acolo unde NIMENI nu le-ar fi dat o SANSA. IATA ce au ajuns sa FACA – GALERIE FOTO, VIDEO

"Pasionati de arta culinara, dedicati si curiosi, ei s-au facut remarcati atat in timpul orelor de practica din atelierul de gastronomie al colegiului, cat si in timpul stagiilor de practica desfasurate in unitatile de profil. Prima etapa de care cei doi adolescenti au trecut a fost cea a preselectiilor on-line, sponsorizate de un mare lant de hypermarketuri si desfasurate pe baza fisei de inscriere si a unei poze, reprezentand un preparat individual, plecand de la trei ingrediente de baza: ananas, carne de porc si chili", a transmis prof. Liana Dolores Voinea, directorul de la Stefanescu.

Citeste si : Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu Iasi, IMPLICAT in mega-concursul MASTERCHEF – GALERIE FOTO

Finala emisiunii va avea loc joi, pe 17 noiembrie 2017, la Romexpo – Bucuresti, acolo concurand elevi calificati de la liceele de profil din toata tara. In aceasta etapa concurentii vor trebui sa realizeze sase portii cu aceleasi ingrediente, pentru cei sase jurati. Elevii vor fi sustinuti si insotiti de parinti, iar toate cheltuielile acestei deplasari vor fi suportate de lantul de hypermarketuri. Coordonatorii acestui proiect culinar sunt Chef Bogdan Puiu, de la "Soft and Grace", prof. Liana Dolores Voinea si prof. Cristiana Maria Macarescu.

Adauga un comentariu