Economic Local

Spitalul de Recuperare din Iași cumpără materiale sanitare și consumabile! Valoarea contractului este de 1,3 milioane de euro

Publicat: 09 ian. 2021
Sediul Spitalului Clinic de Recuperare Iași
Spital Clinic de Recuperare din Iași organizează o nouă sesiune de achiziții

O unitate medicală din Iași cumpără consumabile și materiale sanitare, necesare pentru funcționarea instituției. Spitalul de Recuperare va primi produsele în termen de 24 de luni. Firmele interesate pot licita pentru cele 42 de loturi puse la dispoziție

Noi achiziții sunt anunțate de Spitalul Clinic de Recuperare Iași. Pe data de 12.02.2021 este programată licitația pentru achiziția de materiale sanitare și consumabile medicale, procedura fiind împărțită în 42 de loturi. Licitația are o prevedere bugetară de 6.179.484 lei, fără TVA, aproape 1,3 milioane de euro. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Spitalul Clinic de Recuperare Iași intenționează să achiziționeze materiale sanitare și consumabile medicale pentru realizarea actului medical la standardele de calitate impuse de legislația în domeniul serviciilor medicale. Obiectivul specific al achiziție îl constituie achiziționarea de materiale sanitare și consumabile medicale de cea mai bună calitate achiziționate cu respectarea principiului cheltuirii eficiente a banilor publici și asigurarea unor acte medicale de calitate pentru pacienții internați în cadrul unității”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 24 de luni

Spitalul de Recuperare va primi produsele pe parcursul a doi ani, în funcție de necesități. Printre produsele necesare se numără: fire sutură, feșe gipsate, lame bisturiu, botoșei/halate nesterile, ață chirurgicală, măști FFP2/FFP3, halate chirurgicale sterile, măști chirurgicale/de protecție cu 3 pliuri, scutece adulți, seringă 50 – 60 ml, viziere, ochelari protecție, lenjerie pat de unică folosință etc.

„Beneficiile așteptate în urma semnării contractului de achiziție publică: funcționarea continuă și eficientă a activității secțiilor din cadrul unității, optimizarea costurilor necesare asigurării cu materiale sanitare și consumabile medicale și obținerea unui raport de calitate – preț corespunzător pentru produsele achiziționate. Orice ofertă prezentată, care se abate de la prevderile caietului de sarcini, va fi luată în considerare numai în măsura în care propunerea tehnică presupune asigurarea unui nivel calitativ superior cerințelor minimale din caietul de sarcini; ofertele care nu satisfac cerințele caietului de sarcini sunt considerate neconforme”, se mai arată în documentația procedurii.

Institutul de Psihiatrie „Socola” cumpără echipamente în valoare de jumătate de milion de euro

Recent, Institutul a lansat licitația pentru achiziția de echipamente, procedura având o valoare estimată de 500.000 euro, fără TVA. Nu mai puțin de 55 de oferte au fost depuse în cadrul licitației. Contractul se va derula prin intermediul unui acord-cadru ce se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Reprezentanții Institutului au stabilit și un necesar lunar de echipamente: combinezon de unică folosință (mărimi M, L, XXL, XXXL) – 1.700 bucăți, mască chirugicală de uz medical: 32.000 bucăți, mască de protecție respiratorie FFP2 – 2.800 bucăți, vizieră de protecție cu burete – 650 bucăți, halate de unică folosință – 3.900 bucăți, pijamale de unică folosință – 1.500 bucăți, capeline – 3.000 bucăți, botoșei înalți de unică folosință – 1.000 bucăți, măști chirurgicale FFP1 – 1.200 bucăți, lenjerie de pat de unică folosință – 5.000 bucăți. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Adauga un comentariu