BZI LIVE

LIVE VIDEO – Sport și nutriție: două concepte conectate esențiale pentru o viață sănătoasă! Elena Gheorghiță, instructor pilates și Adina Rusu, nutriționist-dietetician, într-un interviu BZI LIVE – FOTO

Publicat: 14 sept. 2021
Miercuri, 15 septembrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE vor fi prezente Elena Gheorghiță, instructor pilates și Adina Rusu, nutriționist-dietetician, pentru a discuta despre cele două concepte esențiale pentru o viață sănătoasă: sportul și nutriția! Invitatele Roxanei Caraiman vor vorbi despre modul cel mai potrivit de a îmbina sportul cu o alimentație sănătoasă și beneficiile acestui stil de viață. Mișcarea are rol protector în managementul stresului și al prevenirii bolilor grave.
De asemenea, atât sportul cât și nutriția adecvată sunt componente definitorii ale managementului ponderal. Elena Gheorghiță și Adina Rusu vor oferi sfaturi privind adaptarea alimentației în funcție de sportul practicat.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu