Actualitate

Sportivii de la CS Olympic au fost premiati pentru rezultatele obtinute in 2014 – FOTO, VIDEO

Publicat: 21 dec. 2014

La finalul celui mai bun an din scurta istorie, clubul de karate traditional CS Olympic si-a premiat sportivii, care timp de 12 luni au venit in fiecare saptamana la sala de antrenamente de la Colegiul Economic nr. 1, de pe Sararie.

La fel ca in fiecare din cei 6 ani de istorie, Petronel Luca, fondatorul CS Olympic, i-a premiat pe toti componentii clubului cu echipamente, sucuri si dulciuri, sub privirile mandre ale parintilor. Anul 2014 a fost unul foarte bun pentru CS Olympic, sportivii Liviu Rusu, Alexandru Luca, Laura Vartosu si Bogdan Mihailescu reusind sa cucereasca mai multe medalii la campionatele nationale sau europene. Cu siguranta acesti sportivi vor reprezenta o noua generatie de aur a karateului iesean.

„Suntem la finalul unui an foarte bun pentru clubul nostru, iar meritul pentru rezultatele de exceptie obtinute sunt integral ale sportivilor, care au muncit enorm de mult la antrenamente. Liviu Rusu, Alexandru Luca, Laura Vartosu si Bogdan Mihailescu sunt karateka de mare viitor, iar eu cred ca vor progresa foarte mult si in perioada urmatoare. Toti sportivii de la CS Olympic merita insa felicitarile noastre pentru felul in care s-au pregatit in 2014″, a declarat Petronel Luca, fondatorul CS Olympic Iasi.

Fostul mare campion al CS Enpi a indemnat din nou parintii sa-si dea copiii la sport, indiferent ca este vorba de karate sau alta disciplina. „Ca in fiecare an, vreau sa transmit un mesaj extrem de simplu pentru parinti: dati-va copiii sa faca sport! Nu numai la karate traditional, ci orice forma de miscare. Karateul traditional intareste caracterul, salveaza oameni, dar este vital ca parintii sa-si duca copiii la sport. Daca este nevoie, sa-i oblige chiar, pentru ca sportul salveaza vieti. O natiune sanatoasa nu exista fara sport si educatie. Vreau sa le multumesc in mod deosebit unor oameni care au fost alaturi de noi si fara ajutorul carora nu am fi putut supravietui. Ma refer aici la domnii Marian Cretu, de la SC Indiana, Virgil Darie, de la Molid Total Security, Mihai Popescu, de la SC Pig Farm SRL si firmei Total Bet”, a mai declarat Petronel Luca, presedintele CS Olympic Iasi. Antrenamentele CS Olympic se desfasoara in fiecare zi de luni pana vineri, la sala de sport a Colegiului Economic nr. 1, de pe Sararie, in intervalul orar 18:00-20:00.loading...

Comentarii
  • Petronel L. … fost sportiv, actual wannabe interlop . Se ocupa in general cu recuperari de datorii si curatire de bani prin constructii autorizate la limita legii, in colaborare cu gruparea imobiliara din primarie :). Sanatate sefu .

Adauga un comentariu