Religie

Spune cu credinta aceatsa rugaciune la Maica Domnului, pentru indeplinirea dorintelor. Trebuie rostita de 5 ori pe zi, vreme de 10 zile

Publicat: 07 iun. 2018

In situatii dificile, in momente de cumpana, simtim nevoia sa ne intoarcem privirea catre cer si sa ne rugam. Iar cel mai mare sprijin la nevoie vine de la Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Pururea Fecioara Maria. Aceasta rugaciune puternica, rostita la greu, face minuni.

Potrivit traditiei, aceasta rugaciune puternica, facatoare de minuni, trebuie rostita de 5 ori pe zi, vreme de 10 zile, fie incepand de la Praznicul Adormirii Maicii Domnului, fie de la data nasterii Sfintei Fecioare Maria, pe 8 septembrie. Cine vrea ca aceasta rugaciune puternica sa aiba efectul scontat trebuie sa tina post macar trei zile inainte de a incepe ritualul. In fiecare zi, trebuie impartite la alti 10 credinciosi, exemplare tiparite ale acestei rugaciuni. La finele decadei de rugaciune, se merge la biserica, unde se duce o paine, o sticluta cu vin si se aprinde o lumanare, apoi se da un pomelnic pentru binele casei si al familiei. Este bine sa se dea de pomana alimente la saraci.

Rugaciune puternica pentru implinirea dorintelor: O, Tu, Preasfanta stapana noastra, de Dumnezeu Nascatoare, catre tine se indreapta gandul meu, inima mea si toate simtamintele mele. Si te rog, cu lacrimi, sa-mi spui, Maicuta sfanta, cat mai am de indurat aceasta durere? Pana cand vrajmasi nevazuti ai neamului vor da lovituri atat de puternice? Pana cand ne vor fi pangarite si necinstite trupurile, sufletele si vietile?

Ridica-te, Stapana noastra, si zdrobeste-ne vrajmasii, ai nostri si ai Fiului Tau, Iisus Hristos, ingrozeste-i prin nebiruita-ti sfintenie si indreapta-ne pe noi pe cararile mantuirii, ca sa-L preamarim pe Dumnezeu. Roaga-te, Sfanta Fecioara, pentru sfanta biserica, pentru propavaduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, pentru rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor rataciti, pentru raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a Fiului Tau, care a venit pe pamant sa sufere chinuri barbare pentru noi, oile pacatoase.

Roaga-te, Maica Sfanta, pentru nevoile si necazurile mele (acum se rosteste dorinta). Tie ma voi supune si al tau glas il voi asculta, acum, si pururea, si in vecii vecilor. Aminloading...

Adauga un comentariu