Spune-mi ce corp ai ca sa iti spun ce poseta sa porti!

Publicat: 14 apr. 2010

Poseta este accesoriul care da nota de final tinutei tale, iar daca nu faci alegerea corecta exista doua variante: fie se pierde in ansamblu, fie ii strica aspectul.

Femeile cu sanii mari si solduri late ar trebui sa evite sa poarte posete cu manere scurte, deoarece acestea termina, de obicei, in dreptul zonei bustului, amplificand aceasta parte a corpului. Alege posete cu manere, care sa distraga atentia de la bust si umeri. In cazul in care nu ai un bust impresionant atunci poti sa alegi acest model de poseta. Daca nu ai o talie de invidiat, evita sa porti posete care au cureaua care se termina exact in aceasta zona a corpului tau. Daca sunteti norocoasa sa aveti o talie subtire, geanta cu manere de o lungime medie va fi o buna optiune, la fel ca si plicul.

Fetele cu picioare lungi si subtiri pot purta posete cu manere lungi si arata grozav. Insa doamnele cu picioare scurte ar trebui sa aleaga modelele clasice cand e vorba de dimensiuni. In orice caz, sa evite posetele care le-ar putea ajunge la genunchi. Fetele inalte si slabe pot opta pentru posete supradimensionate, lucru care nu este recomandat fetelor mai plinute.loading...

Adauga un comentariu