Diverse

Spune-mi ce culoare au ochii tai, ca sa-ti spun daca ai succes in viata

Publicat: 20 iun. 2019
14

Fiecare culoare a ochilor ne spune ceva despre personalitatea unei persoane. Te-ai intrebat vreodata de ce ochii tai au culoarea pe care o au? Albastri, caprui, verzi sau negri, culori care incearca sa transmita ceva despre personalitatea ta. Cuvintele pot minti, dar ochii spun adevarul. Iata ce semnifica fiecare nuanta:

Se spune ca persoanele cu ochii albastri sunt mai pasnice decat restul lumii. Marea ta putere interioara te ajuta sa fii calm, impacat, sa nu rabufnesti in situatii limita. Nu esti foarte vorbaret, iar oamenii te pot cataloga drept timid. Ai nevoie de perioade de izolare, chiar daca esti perceput drept o persoana placuta in grupuri mari.

Posesorul unor ochi albastri este atractiv, inteligent, temperamental, comunicativ si aventuros. Capriciile sunt cel mai mare minus al acestora.

Persoanele cu ochi caprui la fel pot realiza tot ce isi propun, insa cu ajutorul altor persoane. Ele trebuie doar sa invete sa foloseasca in favoarea lor necesitatea oamenilor cu ochi albastri de a se elibera de surplusul de energie. Vointa, atractivitatea si capacitatea de a astepta momentul potrivit sunt atuurile acestor oameni. Posesorii ochilor de culoare inchisa au o vointa de fier, sunt individualisti, ambitiosi si gelosi.

Culoarea verde se obtine prin mixarea a doua alte culori: galben si albastru. Suprapunerea a doua energii presupune cautarea eterna a echilibrului, iar scopul vietii devine dobandirea linistii interioare. Persoanele cu ochii verzi sunt foarte gingase. Sinceritatea, stabilitatea, bunatatea si stabilitatea in relatii sunt ingredientele succesului lor.

Potrivit unui studiu privind relatia dintre culoarea ochilor si abilitatile atletice realizat cu treizeci de ani in urma, oamenii cu ochi caprui s-au descurcat mai bine la activitati care implica fuga sau sarituri, in timp ce persoanele cu ochi albastri au inregistrat rezultate mai bune la sport ce implica miscare mai lenta ca golful. Alte studii sustin ca oamenii al caror iris este de culoare inchisa reactioneaza mai rapid, au reflexe mai bune, comparativ cu oamenii ce au un iris de culoare deschisa.

Adauga un comentariu