WoW!

Spune-mi unde ai aluniţele, ca să îţi spun ce semnifica

Publicat: 11 feb. 2020

Pe coate, în spatele urechii, în talpa sau chiar pe frunte. Aluniţele pot apărea oriunde, iar culturile din întreaga lume au încercat să înţeleagă şi să interpreteze de ce au oamenii aceste aluniţe. O persoană are, în medie, de la 10 la 45 de aluniţe pe corpul său. Îţi vom dezvălui azi sensul pe care poziţionarea aluniţelor îl are.

1. Aluniţa pe tâmplă

Reprezintă nevoia de a călători, de a explora locuri noi, iar o astfel de expediţie interesantă ar putea avea loc cât de curând. Poate fi semnul începutului unei etape a vieţii foarte specială. Astrologia chineză spune că persoanele cu aluniţe în zona tâmplelor sunt foarte ambiţioase şi determinate în ceea ce fac.

2. Aluniţa în mijlocul frunţii

Este semnul unei cariere promiţătoare. Chiar dacă nu îţi iubeşti actualul loc de muncă, nu trebuie să îţi faci griji. Rezultatele pozitive vor veni mai repede decât crezi. Ai putea lua în calcul o schimbare a domeniului de activitate. Aceasta ar putea fi cheia succesului tău.

3. Aluniţa sub sprânceană

Este semnul loialităţii fata de familie şi de casă. Înseamnă şi că eşti o persoană sociabilă, căreia îi place să fie înconjurată de oameni, chiar să conducă grupuri. De obicei, aceşti oameni chiar sunt lideri în mod natural, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. În cultura chineză, aceasta aluniţă vorbeşte despre noroc şi bogăţie.

4. În colţul buzelor

Probabil că cea mai cunoscută persoană cu o astfel de aluniţă este Cindy Crawford. Dincolo de faptul că arată foarte frumos poziţionata astfel, aluniţa vorbeşte despre o persoană care iubeşte lucrurile fine în viaţă, dar şi despre materialism. Dacă ai o aluniţă plasată în acest loc se poate spune că eşti o persoană destul de materialistă, care se concentrează pe venituri.

5. Pe obraz

Dacă e plasată mai aproape de ureche, simbolizează un adevărat lider, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa ta personală. Plasată în mijlocul obrazului înseamnă şi bogăţie.

În cazul în care aluniţa este un pic mai mică simbolizează singurătatea. Astrologia chineză considera că, atunci când aluniţa este aşezată aproape de pliul zâmbetului, accidentele ar putea fi iminente.

6. În palmă

Ştii cum să economiseşti bani şi nu te arunci să cheltuieşti aiurea. Eşti o persoană ambiţioasa şi nu aştepţi să ţi se ceară să munceşti din greu. Eşti şi un bun manager şi ai idei bune în ceea ce priveşte investiţiile. Oamenii au încredere să îţi ceară sfatul.

7. Aluniţa în talpă

O aluniţă în talpa arata o persoană care are nevoie să călătorească, să descopere tari şi culturi fascinante şi pentru a întâlni oameni interesanţi.loading...

Adauga un comentariu