International

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat că fiul său ar fi fost arestat în Australia – VIDEO

Publicat: 10 ian. 2022
Srdjan Djokovic tatăl lui Novak Djokovic a anunțat că fiul său ar fi fost arestat în Australia - VIDEO
Noi detalii în scandalul din Australia. Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat astăzi, 10 ianuarie 2022, presa din Serbia că fiul său ar fi fost arestat în Australia. Informația nu a fost confirmată oficial

Noi detalii în scandalul din Australia. Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat astăzi, 10 ianuarie 2022, presa din Serbia că fiul său ar fi fost arestat în Australia. Informația nu a fost confirmată oficial.

Potrivit presei locale, Djokovic nu vrea să părăsească Australia, iar liderul ATP preferă să rămână la închisoare până când obține o victorie categorică. Tatăl jucătorului de tenis sârb a anunțat decizia sportivului.

„ULTIMA ACTUALIZARE:
@DjokerNole
a refuzat să părăsească țara și se află chiar acum cu avocații săi, îmi spune tatăl său Srdjan.

„Novak nu va părăsi Australia. El va continua să lupte cu aceștia și va rămâne în închisoare atâta timp cât va fi nevoie”, spune Srdjan Djokovic”, potrivit jurnalistei Ksenija Pavlovic.

Novak Djokovic ar fi fost arestat. Presa locală neagă informația

În urmă cu puțin timp, jurnalistul Paul Sakkal de la ziarul australian The Age a precizat pe Twitter că nu este adevărat zvonul precum că Djokovic a fost arestat. Mai mult decât atât, ministrul Imigrație nu a luat încă o decizie cu privire la anularea sau nu, din nou, a vizei liderului ATP.

Tatăl lui Novak Djokovic susține că fiul său a fost arestat

Într-o intervenție pentru The Pavlovic Today, tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, susținea că are informații conform cărora fiul său ar fi fost arestat în Australia, la puțin timp după ce a câștigat procesul în urma căruia i-a fost acordată viza pentru a putea participa la Australian Open. De asemenea, jurnalista Ksenija Pavlovic McAteer anunță că Djokovic ar fi fost săltat de polițiști, iar avocații liderului ATP se gândesc la un răspuns pentru această acțiune.

De asemenea, ar exista riscul ca Nole să fie deportat din Australia.

Conform presei australiene, mai multe mașini ale poliției au mers la biroul avocaților lui Djokovic de la Melbourne, acolo unde s-ar afla și liderul ierarhiei ATP.

Reamintim că Australian Open 2022 va avea loc în perioada 17-30 ianuarie, iar Djokovic este cap de serie numărul unu (a câștigat turneul de nouă ori, un record).

Fanii lui Novak Djokovic au fost agresivi cu poliţiştii

Tenismenul Novak Djokovic ar fi părăsit hotelul în care era carantinat, în Melbourne, iar în acel moment sute de fani aflați în zonă au devenit extrem de agitați.

Oamenii au înconjurat mașina și au început să arunce cu diverse obiecte înspre polițiștii care însoțeau limuzina neagră în care s-ar fi aflat Novak Djokovic.

După ce a plecat mașina, spiritele s-au calmat, dar polițiștii îi caută pe fanii turbulenți.

De asemenea, alți zeci de fani au fost extrem de fericiți și au ieșit în stradă pentru a-și arăta susținerea pentru sportiv. Reamintim faptul că Novak Djokovic a câștigat o primă luptă în instanță.

 
Adauga un comentariu