Hardware

SSD-urile Extreme de la SanDisk

Publicat: 16 feb. 2012

Tehnologia SSD este la inceput insa performantele sunt cu mult superioare fata de cele ale unui hard disk conventional, in primul rand SSD-ul are un timp de acces foarte mic, asta ofera SSD-ului o latenta extrem de mica la citirea si scrierea fisierelor mici, in timp ce hard disk-ul are probleme mari cand vine vorba de fisierele mici.

SanDisk a lansat noua serie de SSD-uri Extreme care imbunatatesc seminificativ timpul de pornire, stingere, dar si performanta generala a computerului.

Compania americana sustine ca noile SSD-uri ofera o viteza de pana la 10 ori mai mare ca viteza unui hard disk la 7.200 rpm, scrie CNET.

Noile SSD-uri SanDisk ofera un numar maxim de pana 83.000 IOPS (Input/Output Operations per Second) la scriere si 44.000 IOPS la citirea datelor. Viteza de citire secventiala ajunge pana la 520 MBps, iar cea de scriere secventiala are un maxim de 520 MBps.

Vitezele imbunatatite ale SSD-urilor SanDisk vor contribui si la copierea rapida a datelor, in afara de efectele directe asupra vitezei computerului.loading...

Adauga un comentariu