Sport

Stanciu: „Imi doresc evolutii bune la Anderlecht si sa castigam multe trofee”

Publicat: 30 aug. 2016
1

Mijlocasul Nicole Stanciu a dezvaluit ca a trait trei ani minunati la FC Steaua Bucuresti, dar acum la noua sa echipa, RSC Anderlecht, îsi doreste evolutii bune si cât mai multe trofee în Belgia, conform site-ului www.steauafc.com.
Stanciu a semnat un contract pe 5 ani cu RSC Anderlecht, care va plati pentru acest transfer 9,8 milioane euro gruparii din Ghencea.

„Am petrecut la Steaua trei ani minunati, cu multe bucurii si multe trofee câstigate. M-am simtit cu adevarat fotbalist la fiecare meci pe care l-am jucat în tricoul ros-albastru. E o mândrie enorma pentru mine faptul ca am putut sa apar aceste culori si mereu sufletul meu va ramâne la Steaua. Steaua înseamna mai mult decât un club pentru mine, este practic a doua familie a mea, este echipa alaturi de care am reusit cele mai mari perfomante si am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, împotriva unor echipe incredibil de mari”, a declarat Stanciu, convocat la nationala pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile CM 2018.

La noul sau club, Stanciu îsi doreste cât mai multe reusite: „Îmi doresc sa am evolutii bune la Anderlecht, sa joc alaturi de Alex, sa facem cinste României si împreuna sa câstigam multe trofee în Belgia”.

Stanciu a facut si un apel catre suporteri sa revina lânga clubul stelist: „Lor le cer sa revina alaturi de echipa, sa-i sustina pe baieti, sa se bucure cum o faceau înainte, sa sufere la înfrângeri si sa erupa ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucatorii au nevoie de ei pentru a se simti mai puternici. Iubesc Steaua si tot ce înseamna acest club”.

Adauga un comentariu