Sport

Stanciu: „Nu cred ca Steaua ar trebui sa îsi faca probleme pentru ca am plecat la Anderlecht”

Publicat: 01 sept. 2016
1

Fotbalistul Nicolae Stanciu a declarat, într-o conferinta de presa organizata în cantonamentul echipei nationale de la Mogosoaia, ca Steaua nu ar trebui sa îsi faca probleme privind transferul sau la Anderlecht Bruxelles pentru ca a adus în lot jucatori valorosi care îl pot înlocui.

„Sunt foarte fericit, mi-am dorit foarte mult sa ma transfer. Ma bucur ca s-a realizat transferul si ca cei de la Steaua au înteles ca acesta e cel mai bun lucru pentru mine. Oarecum plecarea mea de la Steaua a fost pregatita si prin transferurile facute de club. Boldrin si De Amorim sunt doi jucatori foarte buni care pot ajuta enorm de mult Steaua, la fel si Florin Tanase poate juca în pozitia pe care jucam eu. Deci nu cred ca Steaua ar trebui sa îsi faca probleme pentru ca am plecat eu”, a afirmat Stanciu.

Mijlocasul spera sa joace constant la Anderlecht un an sau doi pentru ca apoi sa se poata transfera la un club puternic din Europa. „Când am auzit de oferta de la Anderlecht m-am gândit tot timpul ca e foarte important sa ajung acolo, sa joc constant un an sau doi, iar apoi sa ma transfer la o echipa de top din Europa. Pentru ca e greu sa te transferi din România direct la o echipa de top si sa joci direct. Din acest motiv am ales Anderlecht, cred ca e clubul potrivit pentru mine pentru a creste, iar apoi sa plec la un club mai mare”, a explicat el.
Stanciu a adaugat ca a refuzat un salariu dublu de la un club din Turcia pentru a semna cu Anderlecht Bruxelles.

„Este adevarat ca am avut oferta si din Turcia. Chiar si când am ajuns în Belgia cei din Turcia insistau sa vin la ei. Iar salariul era dublu decât cel de la Anderlecht. Nu pot sa spun numele clubului din Turcia, dar eu am spus ca voi semna cu Anderlecht daca ma înteleg cu ei, indiferent de ce alte oferte as mai avea”, a afirmat Stanciu.

Fotbalistul este de parere ca 9,8 milioane de euro este o suma corecta pentru transferul sau atât timp cât gruparea belgiana a fost dispusa sa o plateasca. „Este suma pe care a decis Anderlecht sa o plateasca. Daca ei au hotarât asa înseamna ca asta e suma corecta”, a precizat Nicolae Stanciu.

În vârsta de 23 de ani, Stanciu a semnat un contract pe cinci ani cu Anderlecht Bruxelles, grupare care va achita 9,8 milioane de euro clubului Steaua pentru transferul sau.

Adauga un comentariu