Sporturi

Stanga: Publicul ne-a ajutat enorm, asemenea suporteri te imping de la spate

Publicat: 12 ian. 2012

Antrenorul naţionalei de handbal masculin, Vasile Stangă, este mulţumit de victoria, de miercuri seară, din meciul cu Belarus, scor 25-22 (12-14), în penultimul meci din grupa a 7-a a preliminariilor CM din 2013, şi s-a declarat impresionat de spectatori, care au „împins echipa de la spate”.
„Am făcut multe greşeli individuale, de pasare şi cred că dacă le vom elimina, alta va fi soarta echipei. Bine că am caştigat la trei puncte şi acum am văzut de ce sunt în stare bieloruşii şi mai ales Rutenka. Ne vom lua măsurile necesare. Echipa s-a bătut în apărare, dar poate că din dorinţa de a caştiga, s-au făcut multe greşeli de angajare a pivotului. Publicul ne-a ajutat enorm. Cand ai asemenea suporteri, te împing de la spate. Am unele regrete, pentru că se pare că am greşit că ne-am uitat la meciul cu Luxemburg, pentru că Belarus a făcut atunci multe greşeli, a făcut un meci prost”, a declarat Stangă.
Jucătorul Valentin Ghionea speră ca în returul de duminică, de la Minsk, Romania să caştige sau să facă un egal: „Contează victoria şi va urma un meci şi mai dificil decat acesta. Sperăm să caştigăm sau cel puţin să facem egal. Nu pot să dau un pronostic, dar sigur ne vom califica. Mihai Popescu a a fost un înger în seara asta”.loading...

Adauga un comentariu