Magazin

Stare firme! Nu este momentul să facem risipă. ListaFirme.ro te ajută să reduci costurile inutile!

Publicat: 22 apr. 2020

Stare firme” este un serviciu oferit de la ListaFirme.ro, prin care poți verifica starea de funcționare a firmelor, informațiile provenind din trei surse oficiale (Registrul Comerțului, Ministerul de Finanțe și Anaf), cu acuratețe de peste 99%.

Cu un pachet de acces activ pe ListaFirme.ro poți să verifici starea colaboratorilor tăi, eliminând costul contactării unor firme care și-au întrerupt activitatea sau au devenit inactive. Aceste costuri apar din salarizarea operatorilor/agenților care pierd timp încercând să contacteze firme ieșite din funcțiune și din corespondența și materialele promoționale trimise către acestea.

Informațiile despre starea firmelor din România sunt actualizate lunar din sursele oficiale și pot fi descarcate liste cu starea acestora, în format editabil, de pe ListaFirme.ro.

Avantajele tale dacă ai acces la serviciul “Stare firme”:

  • îți cureți lista sau chiar obții liste de clienți și furnizori care sunt activi și în funcțiune;
  • economisești timp având acces la informații importante, organizate într-o bază de date ușor de exploatat;
  • eviți să încerci să contactezi firme care și-au întrerupt activitatea;
  • eviti să trimiți comunicări/materiale de promovare către firme radiate sau inactive;
  • reduci riscurile financiare și operaționale și elimini pierderile colaborând cu firme inactive care omit să iți comunice acest lucru.

Serviciul stare firme poate fi testat gratuit de către cei care au un cont, iar profesionistii pot utiliza un pachet de acces pentru interogare bulk.

Verifică partenerii și alege informat pentru o mai bună siguranță în afaceri, pe ListaFirme.ro!
Adauga un comentariu