Magazin

Starea de sanatate a actorului Nae Lazarescu se inrautateste. „Familia tine diagnosticul secret!”

Publicat: 04 nov. 2013

Actorul de comedie Nae Lazarescu se simte din ce in ce mai rau.

Zvonurile privind starea de sanatate a actorului au inceput sa circule inca de asta vara, cand acesta a anuntat ca ia o pauza de la actorie.

Initial actorul, in varsta de 71 de ani, a spus ca se confrunta cu probleme medicale din cauza oboselii si a fumatului, dar apropiatii sai spun acum ca problemele sunt mult mai serioase si ca Nae Lazarescu are de fapt probleme grave la ficat. Actorul urmeaza acum un tratament cu medicamente foarte puternice!

‘Si noi ne facem griji pentru el. Nae Lazarescu stie ce are. Doctorii nu sunt prea optimisti. Saracul, e vai de el.

Are probleme cu ficatul. Se usuca pe picioare, e slabit, nu mai are vlaga, e palid, nu mai are putere. El nu vrea ca lumea sa afle de ce sufera, si familia tine diagnosticul secret. E dureros, va dati seama.

El nu vorbeste cu noi despre asta atunci cand ne intalnim la spectacole. Si parca nici nu-ti vine sa-l intrebi cand il vezi cum e. Daca il intrebi, mai rau il amarasti. Face tratament, merge la control, dar sunt slabe sanse sa se faca bine. Dumnezeu sa-i dea sanatate pentru ca e un om bun, un actor iubit.

Poate face Dumnezeu o minune si isi revine. Face tratament, tine regim alimentar. Are perioade in care se simte bine, e pe drumul cel bun, si perioade in care ii e rau. Mai mult, si spectacolele le-a rarit, nu mai merge oriunde, in ultima perioada’, a povestit o sursa din anturajul lui Nae Lazarescu pentru wowbiz.ro.loading...

Adauga un comentariu