Stiri si curiozitati

Starea lui Florin Busuioc este incerta . Ce se intampla acum cu actorul

Publicat: 22 nov. 2018
3

Vestea ca iubitul prezentator de meteo, Florin Busuioc, a suferit un infarct a trezit toata lumea showbiz-ului si nu numai. Din pacate, informatiile venite din spital sunt contradictorii. Medicii au decis initial ca va fi externat, mai apoi au spus ca este mai bine pentru Busu sa ramana in supravegherea acestora, urmand sa fie operat.

Din nefericire, faptul ca o a doua operatie este amanata poate semnifica faptul ca starea lui de sanatate actuala este precara si ca nu permite un posibil risc. Momentan, cunoscuta vedeta nu va intra in sala de operatii, astfel ca se asteapta imbunatatirea starii sale.

Florin Busuioc nu va fi externat!

Busu a suferit un infarct miocardic in timp ce se afla la Filarmonica din Craiova. Acesta a dus pana la bun sfarsit piesa in care a jucat, mai apoi i s-a facut rau. Prezentatorul a incercat sa se aseze jos, in culise, dupa ce a simtit ca nu mai poate respira, atunci a fost momentul in care s-a prabusit la pamant. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta la fata locului pentru a-i acorda ingrijirile necesare.

Medicii ambulantei l-au resuscitat de 3 ori pe Busu. Dupa ce au ajuns la spitalul din Craiova, acestia au decis ca este nevoie urgenta de o operatie. Starea critica de sanatate nu i-ar fi permis sa fie transmis cu un elicopter SMURD la Bucuresti, asa ca medicii olteni l-au tinut in viata pe iubitul prezentator al rubricii meteo.

Dupa transferul in Capitala, Florin Busuioc a aratat mici imbunatatiri, insa nu suficiente pentru a putea fi externat si se pare ca nici pentru a suferi o a doua operatie. ”Este adevarat ca domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sange de la inima, care nu erau insa de operat in acel moment de urgenta, de infarct miocardic. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca sa salvam pacientul. Nu stiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu dupa evolutia pacientului”, a specificat medicul Paul Trasca, conform Click.ro.

Adauga un comentariu