Eveniment-Social

Start la etapa de admitere 2022, inclusiv on-line, la Universitatea de Științele Vieții din Iași! Ce programe de studii pot urma candidații

Publicat: 28 iun. 2022
Start la etapa de admitere 2022 inclusiv on-line la Universitatea de Științele Vieții din Iași Ce programe de studii pot urma candidații
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a dat luni (ieri 27 iunie, 2022), startul admiterii la studii universitare de masterat. Candidații au posibilitatea de a se înscrie atât la sediul facultăților cât și on-line. Astfel, perioada de înscriere a candidaților se va drula până pe 4 iulie în cazul depunerii actelor la sediul facultății și până pe 3 iulie 2022 în situația înscrierii on-line.

Universitatea de Științele Vieții din Iași a dat luni (ieri, 27 iunie 2022) startul admiterii la studii universitare de masterat. Candidații au posibilitatea de a se înscrie la sediul facultăților, dar și on-line. Astfel, perioada de înscriere a candidaților se va derula până pe 4 iulie, în cazul depunerii actelor la sediul facultății, și până pe 3 iulie 2022, în situația înscrierii on-line.

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a dat startul luni (ieri, 27 iunie 2022) admiterii la studii universitare de masterat. Zeci de dosare au fost depuse în doar câteva ore. Candidații au posibilitatea de a se înscrie atât la sediul facultăților, cât și on-line. Astfel, perioada de înscriere a candidaților este până pe 4 iulie, în cazul depunerii actelor la sediul facultății, și până pe 3 iulie, în situația înscrierii on-line. În ceea ce privește numărul de locuri la studiile de masterat, trebuie precizat că absolvenții de facultate au la dispoziție 517 de locuri, dintre care 402 sunt locuri la buget.

Etapa de admitere 2022, inclusiv on-line, la Universitatea de Științele Vieții din Iași pentru programe de masterat

Programele de studii de masterat sunt generoase, specializările oferite aflându-se la mare căutare, atât în rândul absolvenților de la USV Iași, cât și de la alte universități. Astfel, la Facultatea de Agricultură se regăsesc: Analiză şi diagnoză în agricultură, Managementul şi conservarea solurilor, Producerea de sămânţă şi material de plantat, Tehnologii agricole moderne, Tehnologii de agricultură ecologică, Expertiză pe filiera produselor alimentare, Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului, Sisteme avansate de procesare şi controlul calităţii produselor agroalimentare, Administrarea afacerilor agricole, Managementul dezvoltării rurale, Management în alimentaţie publică şi agroturism, Management şi audit în agricultură, Evaluarea şi conservarea biodiversităţii.

Admiterea, la USV Iași, la studiile de licență, înscrierea este programată pentru perioada 11-22 iulie 2022

Mai departe, la Facultatea de Horticultură pot fi studiate: Amenajări peisagistice urbane și teritoriale, Horticultură ecologică, Producerea semințelor și materialului săditor horticol, Protecția plantelor, Tehnologia și controlul calității băuturilor. Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare oferă: Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor, Managementul exploataţiilor în acvacultură, Managamentul producţiilor animale, Nutriţia şi alimentaţia animalelor, Reproducţie şi ameliorare genetică. În ceea ce privește admiterea la studiile de licență, înscrierea este programată pentru perioada 11-22 iulie 2022. Mai multe detalii pe www.uaiasi.ro/admitere și https://www.facebook.com/uaiasi/. Așadar,  etapa de admitere 2022, inclusiv on-line, la Universitatea de Științele Vieții din Iași la masterat a debutat.
Adauga un comentariu