News Flash:

Start la Loteria Vizelor

6 Octombrie 2005
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
•Statele Unite ale Americii acorda 50.000 de vize de rezidenta permanenta pentru cetatenii tarilor cu rate mici de imigratie

Iesenii care vor sa plece in Statele Unite ale Americii pot deja sa-si incerce norocul la Loteria Vizelor. De ieri s-a dat startul programului prin care America, tara tuturor posibilitatilo ofera, anual, 50.000 de vize de rezidenta permanenta pentru cetatenii tarilor cu rate mici de imigratie in SUA. Doritorii de viza de rezidenta permanenta in tara d epeste ocean vor avea la dispozitie o luna pentru a-si completa formularele, programul incheindu-se pe 4 decembrie. Exista numai un singur mod de a participa la loteria DV-2007. Cei interesati trebuie sa trimita un Formular Electronic de Оnregistrare Diversity Visa (Formular de Оnregistrare EDV), care este accesibil numai pe site-ul www.dvlottery.state.gov. Necompletarea acestui formular оn totalitate va descalifica оnregistrarea solicitantului. Formularul de оnregistrare trebuie sa includa numele, data si locul nasterii ale solicitantului si ale sotiei/sotului si tuturor copiilor naturali, precum si ai celor adoptati оn mod legal si copiilor vitregi, care sunt necasatoriti si au mai putin de 21 ani. Aceste date trebuie completate chiar daca solicitantul nu mai este casatorit cu parintele copilului si chiar daca copilul nu mai locuieste cu solicitantul si nu va imigra impreuna cu membrii familiei. Solicitantii vor fi selectati la оntamplare de un calculator, din toate formularele de оnregistrare calificate. Persoanele selectionate vor fi оnstiintate prin posta оn perioada mai - iulie 2006 si vor primi instructiuni ulterioare, inclusiv informatii asupra taxelor legate de imigrare оn Statele Unite. Persoanele neselectionate nu vor primi nici o оnstiintare. Ambasadele si Consulatele Statelor Unite nu vor putea furniza o lista a aplicantilor selectionati. Sotiile/sotii si copiii necasatoriti, sub 21 ani, ai aplicantilor desemnati castigatori pot, de asemenea, solicita vize pentru a оnsoti sau urma aplicantul principal. Vizele pentru DV-2007 vor fi eliberate оn perioada 1 octombrie 2006 - 30 septembrie 2007. (C.A., S.D.)

Informatii si acte necesare

1.Numele complet - Numele de familie/Primul prenume/ al doilea prenume
2. Data nasterii - Zi, Luna, An
3. Sexul - Masculin sau Feminin
4. Locul nasterii (Orasul sau comuna)
5. Tara de provienienta
6. Fotografia solicitantului
7. Adresa de corespondenta - adresa, orasul/comuna, judetul, codul postal, tara
8. Numarul de telefon (optional)
9. Adresa de e-mail (optional)
10. Tara de origine a solicitantului daca este diferita de tara de nastere
11. Statutul marital - da sau nu
12. Numarul copiilor care sunt necasatoriti si cu varsta mai mica de 21 de ani
13. Informatii despre sot/ sotie - nume, data nasterii, sex, orasul/comuna de nastere, tara de nastere, fotografia acestuia
14. Informatii despre copii - nume, data nasterii, sex, orasul/comuna de nastere, tara de nastere, fotografia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012927 (s)