Din lumea filmului

Starul din ‘Singur acasa’ a vorbit despre acuzatiile de pedofilie la adresa lui Michael Jackson: ‘Am dormit de multe ori in acelasi pat’

Publicat: 15 mart. 2019

Macaulay Culkin, cunsocutul actor din “Singur acasa”, a vorbit in cadrul unui podcast despre acuzatiile de abuz sexual la adresa lui Michael Jackson, dar si despre relatia pe care a avut-o cu Regele Pop.

Celebrul “Kevin” spune ca a fost extremd e apropiat de Michael Jackson, chiar ca a dormit cu acesta in pat, dar infirma acuzatiile de abuz sexual aduse starului pop.

Declaratiile au fost facute cu cateva saptamani inainte ca HBO sa difuzeze documentarul „Leaving Neverland”, care contine oribile acuzatii de abuz sexual la adresa starului.

“Michael a-a contactat pentru ca mi se intamplau multe lucruri majore intr-un timp scurt. Cred ca s-a identificat cu asta”, a spus Culkin, potrivit Digi.

Actorul l-a aparat si a negat ca relatia dintre ei a fost de natura sexuala.

Amintim ca in documentarul “Leaving Neverland” au fost prezentate marturiile a doi barbati ce il acuza pe Michael Jackson de abuz sexual.

Documentarul, cu o durata de patru ore, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmareste povestea lui Wade Robson si James Safechuck, din momentul in care l-au cunoscut pe cantaret.

In acest context, mai multe radiouri din lume au decis sa nu difuzeze muzica starului pop.loading...

Adauga un comentariu