Economic Local

Statie de transport public, mutata temporar din cauza lucrarilor pe carosabil

Publicat: 20 mart. 2019
1

O statie a Companiei de Transport Public Iasi va fi mutata temporar din cauza unor lucrari realizate pe carosabil. Astfel, statia de autobuz "Bicaz" din zona Alexandru cel BunDacia va fi mutata temporar, pentru a permite desfasurarea unor lucrari de schimbare a conductelor magistralei de termoficare.

Citeste si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

Astfel, incepând cu 20 martie 2019, autobuzele de pe traseele 5, 28 si 36, care circula pe sensul de mers catre Dacia, opresc în statia de tramvai "Bicaz".

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

De precizat si faptul ca în toate mijloacele de transport public s-a facut actiunea de dezinfectie cu o solutie profesionala pe baza de oxigen activ (Oxivir). În plus, zilnic, în perioada în care autobuzele si tramvaiele se afla la strada, echipele de curatenie igienizeaza fiecare vehicul în parte, la capetele de linie.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

"Echipele de curatenie intervin cu solutii profesionale în toate autobuzele si tramvaiele din parcul CTP Iasi. În fiecare noapte, dupa retragerea la garaj, respectiv depou, mijloacele de transport public vor fi dezinfectate cu o solutie profesionala pe baza de oxigen activ (Oxivir). Conform indicatiilor tehnice, aceasta se foloseste în încapere închisa si, dupa ce este lasata sa actioneze timp de câteva ore, spatiul trebuie ventilat", au declarat reprezentantii CTP Iasi.
Adauga un comentariu