Sport

Steaua a anuntat transferul lui Alibec si pregateste în secret marea lovitura a perioadei de mercato

Publicat: 13 oct. 2016
1
Denis Alibec (25 de ani) este de miercuri jucatorul Stelei. Anuntul a fost facut de Gigi Becali. Finantatorul ros-albastrilor a dezvaluit ca atacantul l-a costat 2,04 milioane de euro si ca toate actele au fost semnate.
Astfel, din iarna Alibec va ajunge sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, la Steaua. Ros-albastrii spera sa rezolve astfel problemele din ofensiva, acolo unde, cel putin în acest sezon, tehnicianul nu a gasit solutii. Evolutiile sub asteptari avute de Tade si Marica în sezonul trecut au fost continuate acum de Golubovic, Tudorie sau Man, fotbalisti din lotul actual folositi pe acest post.
 
În afara lui Alibec, Steaua mai pregateste în secret o lovitura pe piata transferurilor. Desi discutiile referitoare la Gnohere nu mai par de actualitate, atacantul lui Dinamo este si el cu un pas în curtea rivalei. Oferta de 800.000 de euro primita în vara de la Gigi Becali a fost refuzata de Ionut Negoita, însa contractul francezului va expira în vara viitoare.

Astfel, în iarna va fi ultima sansa pentru Dinamo sa obtina o suma de bani în contul fotbalistului adus de Mircea Rednic. „Bizonul” s-ar fi înteles deja asupra tuturor detaliilor financiare cu Steaua si urmeaza doar ca cluburile sa se puna de acord asupra sumei de transfer.
 

400.000 de euro este oferta lui Becali pentru Gnohere, iar sansele ca aceasta sa fie acceptata de catre Dinamo sunt foarte mari. Desi „Bizonul” a revenit la prima echipa a „câinilor” si a avut evolutii apreciate, aventura sa în Stefan cel Mare se apropie cu pasi repezi de sfârsit. Gnohere ramâne principala tinta a Stelei pentru pauza competitionala, aceasta fiind una dintre marile ambitii ale lui Gigi Becali.

Finantatorul vicecampioanei vrea sa-i dea astfel o mare lovitura rivalei, episodul coregrafiei „Doar DINAMO BUCURESTI” nefiind uitat de catre finantatorul ros-albastrilor. Cu Alibec si Gnohere, Reghecampf va fi acoperit si în compartimentul ofensiv si, cel mai probabil, Steaua va renunta la atacantii din actualul lot. Cel mai probabil lui Golubovic îi va fi reziliata întelegerea, în timp ce Tudorie si Dennis Man vor fi împrumutati.
 

25 de ani are Alibec
2,04 milioane de euro plateste Steaua pentru Alibec
28 de ani are Gnohere
400.000 de euro va plati Steaua pentru Gnohere
Comentarii
Adauga un comentariu