Eveniment

Steaua l-a luat pe Lukasz Szukala de la Petrolul

Publicat: 17 aug. 2012

Neamtul cu origini poloneze e prieten cu Reghecampf, la solicitarea caruia a venit prima oara in Romania, la Bistrita. L-a socat Becali, despre care crede ca ”vorbeste de fotbal cum as analiza eu baschet, fara sa ma pricep”

Steaua isi cirpeste apararea din mers. Lukasz Szukala (28 de ani) e "plomba" pe care si-a dorit-o Reghecampf si a obtinut-o pe 300.000 de euro. Germanul nascut in Polonia, la Gdansk, a fost coleg cu Reghecampf la Alemannia Aachen si a venit in Romania dupa ce Laurentiu s-a retras si a devenit antrenor. Reghe l-a adus pe Szukala la Bistrita, unde aparatorul a devenit direct titular si s-a impus drept unul dintre cei mai importanti oameni ai Gloriei si printre cei mai buni fundasi centrali din Liga 1.

"L-am acuzat, dar nu mai face!"
Printre prestatiile bune si foarte bune, Lukasz si-a creat imaginea unui fotbalist controversat, banuit de "aranjamente" dupa unele gafe flagrante, de care au beneficiat Dinamo, CFR Cluj sau Steaua. Unul dintre acuzatorii lui Szukala a fost tocmai Becali, care l-a angajat acum. Fotbalistul i-a si raspuns patronului Stelei intr-un interviu dat chiar in perioada in care era acuzat: "De ce sa-l intrebi pe Becali? Intreaba jucatorul de ce a gresit! E usor sa stai in tribuna si sa judeci fotbalistii. Si eu as putea judeca un meci de baschet, chiar daca nu stiu baschet. Nu e normal sa spui ca cineva a facut ceva, iar dupa o saptamina sa zici ca nu ai dovezi! E rau pentru fotbal!".

Gigi a comentat si acum suspiciunile pe care el insusi le avea fata de noul stelist: "N-am uitat discutiile de atunci si eu chiar cred ca a facut ce am zis ca a facut, dar nu-mi fac probleme, la Steaua e altceva, n-o sa-si mai permita!".

A facut-o campioana pe CFR!
Cea mai recenta greseala suspecta a lui Szukala s-a petrecut in finalul campionatului trecut. El a provocat penalty-ul din care CFR Cluj s-a impus in derby-ul cu U, 3-2, si a cistigat, practic, titlul. A fost un fault la Kapetanos si o lovitura de pedeapsa provocata cu doua minute inainte de sfirsitul meciului. Si suporterii lui U, si contracandidatele lui CFR l-au acuzat din nou pe polonez, precum si pe alti jucatori ai alb-negrilor. Lukasz crede ca aparitiile dese la TV ale patronilor precum Becali strica Liga 1: "Eu am fost surprins cind l-am vazut prima data, cum am fost surprins sa vad citi oameni vorbesc aici la TV dupa meciuri! In Germania, fotbalistii si antrenorii dau interviuri. In Romania e diferit, presa nu e interesata de jucatori, e interesata de ce zic presedintii, managerii".loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit