Sport

Steaua nu are liniste nici dupa ce s-a mutat la Pitesti! Atac dur la adresa campionilor

Publicat: 26 nov. 2015

Campioana a avut parte de o asistenta numeroasa la meciul amical cu SCM Pitesi, cînd au fost mai bine de 5.000 de oameni la meci. Stelistii vor juca în acest week-end cu Astra tot la Pitesti, iar ieri noapte fanii de la Peluza Sud si-au facut de cap. Au scris un mesaj de întampinare pentru stelisti, care este totodata si un semnal de alarma pentru fanii lui FC Arges: „În orasul Gîscanului (porecla marelui fotbalist pitestean Nicolae Dobrin – n.r.) primti clona ciobanului”.

Cum contractul de închiriere pentru baza din Ghencea nu a fost prelungit, ca urmare a neîntelegerilor dintre clubul lui Gigi Becali si CSA Steaua, dar si a faptului ca Arena Nationala nu a primit înca avizul ISU, Steaua s-a vazut nevoita sa-si gaseasca un alt stadion unde sa-si dispute partidele de pe teren propriu. Ros-albastrii s-au orientat repede si au ales stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitesti, acolo unde saptamâna trecuta au sustinut un amical în compania formatiei de liga a treia SCM Pitesti.

Campioana mai avea un singur obstacol de trecut înainte de a fi sigura ca poate juca la Pitesti. În aceasta saptamâna, la arena din Trivale au avut loc mai multe inspectii, iar azi s-a luat decizia finala: stadionul Nicolae Dobrin a primit aviz favorabil din partea ISU si a LPF pentru a organiza meciuri din Liga 1.

Stadionul din Trivale, denumit Nicolae Dobrin în memoria fostului mare jucator al lui FC Arges, are o capacitate de 15.000 de locuri. Altfel, s-au pus, deja, în vânzare biletele pentru Steaua – Astra, care pot fi cumparate de vineri de la casele arenei din Pitesti.

Preturile tichetelor:
Peluze – 10 lei
Tribuna a II-a – 15 lei
Tribuna I – 20 lei
Steaua – Astra se joaca la Digi Sport 1, duminica, de la ora 20:30.loading...

Adauga un comentariu