Sport

Steaua nu are rival pe piata transferurilor

Publicat: 23 mai 2011
1

Dupa ce i-a luat pe Wires si Tatu, Steaua mai pregateste sapte transferuri. Aceasta vrea cate doi jucatori de la Poli Timisoara, Universitatea Craiova si AEK Atena, plus inca unul de la Sportul Studentesc. Cele mai importante tinte ale Stelei sunt din Grecia, de la AEK Atena, unde MM Stoica a pus ochii pe doi brazilieni: mijlocasul ofensiv Leonardo si atacantul Eder Luis Lima de Souza. Unul este liber de contract, iar altul ramane liber, insa ros-albastrii intampina deja dificultati. „Sa vedem daca putem sa ajungem la o intelegere financiara cu ei”, a afirmat Gigi Becali.
In varsta de 24 de ani, Eder Luis Lima evolueaza la AEK din vara anului 2010 si a marcat un singur gol in 11 meciuri in acest sezon. Celalalt jucator dorit de Steaua din Grecia, Leonardo, are tot 24 de ani, este mijlocas ofensiv, iar in ultimul sezon a marcat de cinci ori.
Pe langa acestia, Steaua mai este interesata de Dorin Goga si Laszlo Sepsi de la Timisoara, Gigi Becali anuntand ca va incepe in curand negocierile cu Gigi Becali. De la Craiova, Steaua ii vrea pe Andrei Prepelita si Valerica Gaman, in timp ce de la Sportul Studentesc este dorit Tibi Balan. Intre timp, cel mai nou transfer al Stelei, brazilianul Wires, a sosit ieri la Bucuresti pentru a efectua vizita medicala. Inchizatorul în varsta de 28 de ani se afla la finalul contractului cu Rio Ave si, daca totul decurge bine la vizita medicala, va semna cu Steaua din postura de jucator liber de contract. Ros-albastrii se bazeaza pe Wires sa acopere o pozitie importanta din echipa pe care acum o au descoperita complet. Ricardo, tot brazilian, a fost pus pe liber, iar Bicfalvi intra în ultimul an de contract si a refuzat prelungirea. Steaua e acum în situatia sa-l foloseasca meci de meci pe fundasul stanga Brandan în postura de mijlocas defensiv. „Pe Tatu si pe Wires pot sa vi-i confirm deja. Nu mi-au fost recomandati de nimeni, am fost sa vad niste jocuri în Portugalia, îl urmaream pe Yazalde Pinto de la Rio Ave si mi-a sarit in ochi Wires”, a spus Mihai Stoica despre felul în care l-a descoperit pe mijlocas.

Adauga un comentariu