Sport

Steaua si-a luat atacant de viitor. „Intr-un an – doi copilul va juca senzational”

Publicat: 06 sept. 2016
1

Steaua a rezolvat pe ultima suta de metri transferul atacantului Dennis Man, de la UTA. Ros-albastrii nu au reusit sa-l ia pe Gnohere, de la Dinamo, si s-au reorientat repede, în ultima zi de mercato din Liga 1. Vicecampioana a ajuns la un acord cu gruparea aradeana si l-a achizitionat pe vârful de 18 ani.

Fostul international Jean Vladoiu a afirmat ca Steaua a facut o mutare inspirata si este convins ca Dennis Man va face spectacol în tricoul ros-albastru.

„L-am vazut pe acest copil în multe meciuri. E o investitie reusita pentru Steaua. Cred ca într-un an – doi copilul va juca senzational si la Steaua, are calitati. Daca i se va da sansa, acest copil va demonstra si se poate integra foarte repede la Steaua”, a declarat Jean Vladoiu, la Digi Sport Matinal.

Man, 18 ani, este cel de-al 13-lea transfer al Stelei si al treilea atacant de careu din lotul lui Laurentiu Reghecampf, dupa Bojan Golubovic si Alexandru Tudorie.

Steaua a reusit în aceasta vara sa-i mai transfere pe Fernando Boldrin (300.000 de euro) si William de Amorim (700.000 de euro), de la Astra, Florin Tanase (1.800.000 de euro, de la Viitorul), Wilfred Moke, de la FC Voluntari (150.000 de euro), Antonio Jakolis, de la CFR Cluj (350.000 de euo), Edi Stancioiu, de la ASA Târgu Mures (liber de contract), Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Vlad Achim, Bogdan Mitrea, Bojan Golubovic si Adnan Aganovic.

18 ani are Dennis Man
200.000 de euro e cota de piata a lui Man
5 goluri în 3 meciuri are Dennis Man în acest sezon al Ligii a doua, pentru UTA

Adauga un comentariu