Actualitate

Stefan Banica asteapta cu nerabdare sa nasca Lavinia Pirva

Publicat: 17 feb. 2019

Stefan Banica a marturisit ca abia asteapta sa devina din nou tatic. Pentru el va fi a treia oara. Actuala sa sotie, cantareata Lavinia Pirva, este insarcinata si urmeaza sa nasca in vara acestui an. Artistul a afirmat ca abia asteapta venirea pe lume a copilului.

"Am in copiii mei un ajutor de nadejde. Eu am un pic de experinta cu ei doi, in rest e ca la inceput. Va fi greu, dar am ajutor in copiii mei. Va fi Gemeni ca zodie. Imi place sa vorbesc despre ce imi este drag, dar treaba asta cu intratul in detalii nu o fac pentru ca as fi secretos, ci doar este dreptul meu", a declarat Stefan Banica Junior la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

"Eu sunt pregatit de schimbat scutece. Nici eu nu am nicio preferinta cu sexul. Vreau doar sa vina mai repede, sa il plimb prin parc", a spus fiul lui Stefan Banica Junior, Radu.

Stefan Banica Junior este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din industria muzicala din Romania. In plan personal, acesta a mai fost casatorit de doua ori, cu Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu si Violeta. In prezent, Stefan Banica este insurat cu cantareata Lavinia Pirva, cei doi urmand sa devina parinti anul acesta.loading...

Adauga un comentariu